ΠΑΓΝΗ. Ο κύβος ερρίφθη: Αύριο η πρώτη επέμβαση στην καρδιοχειρουργική κλινική

χειρουργίαΙστορική η ημέρα για την Κρήτη – Στόχος στις αρχές του 2014 να απαιτηθεί και δεύτερο χειρουργικό τραπέζι, δήλωσε στο cretalive o ο Διευθυντής της Κλινικής Θώρακος, Αγγείων και Καρδίας του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης

Αύριο το πρωί θα γίνει η πολυαναμενόμενη εδώ και χρόνια, πρώτη επέμβαση στην Καρδιοχειρουγική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.Όπως δήλωσε στο cretalive ο Διευθυντής της Κλινικής Θώρακος, Αγγείων και Καρδίας του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, όλα είναι έτοιμα για την πρώτη επέμβαση, η οποία θα γίνει σε άνδρα, «όπως σε όλα τα καρδιοχειρουργικά κέντρα του κόσμου, με μία ετοιμότητα που φτάνει το 150%!».

Ο κ. Χαλκιαδάκης δήλωσε ότι σε πρώτη φάση θα γίνoνται δύο χειρουργεία την εβδομάδα, ενώ στόχος είναι σύντομα να δρομολογηθεί ένα σε καθημερινή βάση, κάτι που πρέπει να γίνει και είναι αυτό που απαιτεί και ο κόσμος.

Ο διευθυντής της κλινικής εκτίμησε ότι σύντομα, στις αρχές του 2014, θα απαιτηθεί και δεύτερο χειρουργικό τραπέζι, προκειμένου οι Κρητικοί να μπορούν να υποβάλλονται στις σοβαρές επεμβάσεις, χωρίς να χρειαστεί να μεταβαίνουν στην Αθήνα.

http://www.cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *