Όταν η Χρυσή Αυγή εισέβαλε στο ΕΣΥ! Το αίμα των…Ελλήνων και οι παράνομες αποκλειστικές

χρυση αυγηΚαιρό τώρα τα μέλη της Χρυσής Αυγής, και πριν κατηγορηθούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, είχαν επιχειρήσει να δηλητηριάσουν και το εθνικό σύστημα υγείας.

Το Εθνικό σύστημα υγείας χρόνια τώρα φημίζεται για την αντιρατσιστική συμπεριφορά του προσωπικού του. Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες διαφόρων υπουργών υγείας είτε να χρεώσουν φτωχούς λαθρομετανάστες είτε να βάλουν περιορισμούς στη νοσηλεία τους, γιατροί και εργαζόμενοι αντιστέκονταν σθεναρά.

Το κλίμα αυτό είχε επιχειρήσει να διαβρώσει η Χρυσή Αυγή, θέλοντας σε πρώτη φάση να κάνει αιμοληψίες αποκλειστικά για Έλληνες. Μάλιστα ακόμη και πριν από λίγες ημέρες κατέθεταν αιτήσεις προς τα αρμόδια τμήματα των νοσοκομείων για να κάνει αιμοληψίες.

Ωστόσο είναι γνωστό στους αρμόδιους του υπουργείου υγείας αλλά και των νοσοκομείων, ότι διαχωρισμός των μονάδων αίματος για Έλληνες και μη δεν μπορεί να γίνει στην πράξη καθώς οι φιάλες συγκεντρώνονται και διατηρούνται στον ίδιο χώρο και με τις ίδιες συνθήκες για όλους τους ασθενείς.

Γεγονός που προφανώς ήταν σε γνώση των στελεχών της εθνικιστικής οργάνωσης, θέλησαν όμως να αξιοποιήσουν την εκστρατεία αιμοδοσίας για την επικοινωνιακή προβολή τους.

Άλλωστε οι υπεύθυνοι των νοσοκομείων ενημέρωναν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ότι διαχωρισμός αίματος δε γίνεται.

 

Μετά το αίμα, ήρθε το μίσος για τις παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες.

Στελέχη της Χρυσής Αυγής αρχίζουν να μπαίνουν σε νοσοκομεία με άγριες διαθέσεις για να εντοπίσουν σε ρόλο ελεγκτή τις εργαζόμενες. Αποκορύφωμα αυτής της νέας ρατσιστικής εκστρατείας των χρυσαυγιτών ήταν να απομακρυνθεί η διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης που …συμφώνησε με τους ρατσιστές εισβολείς του νοσοκομείου.

 

Όταν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έβαλε στη συνέχεια με νομοσχέδιο κανόνες και προϋποθέσεις για την εργασία των αποκλειστικών νοσοκόμων, οι ρατσιστές νεοναζί πανηγύριζαν για την …επιτυχία τους.

Η …”καριέρα” τους βέβαια στο ΕΣΥ τελείωσε άδοξα καθώς τόσο οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ) όσο και οι εργαζόμενοι (ΠΟΕΔΗΝ), είχαν από την πρώτη στιγμή της επικίνδυνης δράσης των χρυσαυγιτών στο ΕΣΥ, καταδικάσει τις ενέργειές τους.Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

 

http://iatropedia.gr/articles/read/5107

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *