Γ. Ν. Αγρινίου. Μαστογράφος γιοκ

μαστογραφοςΑκόμα δεν έχουν μεταφερθεί όλα τα μηχανήματα στο νέο νοσοκομείο.

Μάλλον δεν ήταν και τόσο πλήρης τελικά η μεταφορά στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς περισσότερο από ένα μήνα μετά την έναρξη της λειτουργίας του, ένας αριθμός ιατρικού εξοπλισμού δεν έχει μεταφερθεί ακόμα σ’ αυτό.

Όποια κυρία για παράδειγμα επιθυμεί να κάνει εξέταση μαστογραφίας, θα χρειαστεί να περιμένει ακόμα. Αν καλέσει στον αριθμό των ραντεβού, θα εισπράξει την ευγενική άρνηση της κυρίας στην άλλη άκρη της γραμμής, καθώς το εν λόγο μηχάνημα βρίσκεται ακόμα στο παλιό, εγκαταλελειμμένο πια, νοσοκομείο.

Πέρα από το μαστογράφο όμως, είναι και άλλα απεικονιστικά μηχανήματα τα οποία δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα, όπως ο παλιός ακτινολογικός εξοπλισμός.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Λάμπρο Δημητρογιάννη, η αρμόδια εταιρεία η οποία έχει αναλάβει τη μεταφορά του εξοπλισμού έχει ήδη στείλει τους τεχνικούς της να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία απεγκατάστασης και μεταφοράς. Καθώς όμως η εργασία αυτή είναι απαιτητικής τεχνικής φύσεως, εκτιμάται ότι θα χρειαστούν μερικές ημέρες ακόμα μέχρι να γίνει η αποσυναρμολόγηση, μεταφορά και εγκατάσταση στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου όλου του εξοπλισμού.

 

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί όλη αυτή η διαδικασία, δεν θα χρειαστούν σε κανέναν ασθενή τα μηχανήματα που δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα.

 

Κώστας Καρακώστας

 

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *