ΠΑΓΝΗ. Δέσμευση Γεωργιάδη για Καρδιοχειρουργική και για τον γιατρό στη Γαύδο

adonis-georgiadis__mainΟριστική λύση στο θέμα λειτουργίας της Καρδιοχειρουργικής Κλινική στο ΠΑΓΝΗ δεσμεύτηκε να δώσει, σήμερα από τα Χανιά, ο Υπουργός Υγεαίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε, την ερχόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις χειρουργικής επεμβάσεις.

Επίσης, έδωσε την υπόσχεση για λύση του προβλήματος με την έλλειψη γιατρού στην ακριτική Γαύδο. Τη Δευτέρα, όπως είπε, θα αναλάβει καθήκοντα γενικός γιατρός.

Για το θέμα της κινητικότητας και διαθεσιμότητας στο χώρο της υγείας, ο Υπουργός έκανε λόγο για μεγάλη … φασαρία που προκλήθηκε χωρίς λόγο, όπως υποστήριξε αφού παρά τις αλλαγές με τη συγχώνευση νοσοκομείων, δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα με τα κρεβάτια των ασθενών στις κλινικές.

http://www.cretalive.gr/

2 thoughts to “ΠΑΓΝΗ. Δέσμευση Γεωργιάδη για Καρδιοχειρουργική και για τον γιατρό στη Γαύδο”

  1. Ναι !
    Τωρα μαλιστα !!!

    Και μολις δει ο ταλαιπωρος αυτος γενικος ιατρος ,τι σοϊ υποστηριξη θα εχει απο την πολιτεια σε περιπτωση που τη χρειαστει ,εκει να σας δω !

    Κολυμπωντας θα φυγει !
    Και οχι προς τη Κρητη !!!

  2. Και ελπιζω ο διορισμος του συναδελφου να μην διαρκεσει οσο διηρκησαν οι γεννητριες που τοποθετησατε για τη φιεστα του τηλεθεραπευτικου κεντρου το 2001 ,αν θυμαμαι καλα .

    Εκεινες εφυγαν νυχτα …Πολυ γρηγορα ,κιολας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *