Άδωνις στο BBC: «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»! (vd)

γεωργιαδηςΤην ευγνωμοσύνη του στους δανειστές μας εξέφρασε μέσα από το BBC ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις απόψεις του για τη Γερμανίδα καγκελάριο και τους Γερμανούς.

Η Ελλάδα θα επιστρέψει τα χρήματα στους δανειστές της ενώ η Άνγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί είναι φίλοι της Ελλάδος επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική συνέντευξη του στο Βρετανικό δίκτυο BBC.

Ο κ.Γεωργιάδης σε άριστα αγγλικά αλλά με την συνήθη ελληνική προφορά, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι μετά από τρία χρόνια έντονης λιτότητας και μέτρων η ελληνική κοινωνία “δεν μπορεί να το ανεχτεί πια.”

Βέβαια η έκφραση που έκανε αίσθηση είναι όταν αναφέρθηκε στη Γερμανίδα Καγκελάριο. “Η Angela Merkel και οι Γερμανοί είναι φίλοι της Ελλάδος» είπε και πρόσθεσε «θα δώσουμε τα χρήματα πίσω στους Γερμανούς, όταν μπορούμε.”

Ο κ.Γεωργιάδης πάντως ρωτήθηκε τόσο για την τρόικα και τις διαπραγματεύσεις για την επόμενη δόση όσο και για τον Γιώργο Καρατζαφέρη από το κόμμα του οποίου αποχώρησε όπως είπε επειδή δε συμφωνούσε μαζί του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *