Γιατρός στο Δαφνί για συνάδελφο του: Είναι μέλος της ΧΑ!

δαφνιΑπίστευτη καταγγελία από τον διευθυντή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ), γνωστού ως «Δαφνί», για συνάδελφό του, διευθυντή μίας εκ των εννέα κλινικών του ιδρύματος, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του είναι “στέλεχος της Χρυσής Αυγής”.

Ο κ. Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, ψυχίατρος του ΨΝΑ και μέλος της Συσπείρωσης για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση, με επιστολή του ζητά από τη διοίκηση του νοσοκομείου «να κοιτάξουμε και στο ΨΝΑ με “άλλο μάτι” μερικά ζητήματα που έχουν υποβαθμιστεί, αγνοηθεί και εμμέσως συγκαλυφθεί», θεωρώντας ότι οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και την εισαγγελική παρέμβαση για τη Χρυσή Αυγή, επιβάλλουν πλέον την επαναπροσέγγιση του θέματος με τον ιατρό-μέλος της Χρυσής Αυγής.

«Το ΨΝΑ έχει τη θλιβερή πρωτοτυπία να έχει ως διευθυντή ενός από τα εννέα ψυχιατρικά του τμήματα έναν ανοιχτά δηλωμένο νεοναζί, τον Κώστα Παρασχάκη και μάλιστα κατ’ ανάθεσιν από το ΔΣ» γράφει ο ψυχίατρος και μέλος της Συσπείρωσης για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, σε επιστολή του προς τη διοίκηση του ΨΝΑ.

«Δεν πρόκειται για κάποιον απλό και «παρασυρμένο» ή «αφελή» οπαδό» αναφέρει ο κ. Μεγαλοοικονόμου, παραθέτοντας τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τη σχέση του ψυχιάτρου Κώστα Παρασχάκη με τη Χρυσή Αυγή.

Αναφέρει ενδεικτικά ότι «υπάρχουν βίντεο με ομιλίες του (λόγω της συμμετοχής του με την Χ.Α. στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές) σε συγκεντρώσεις της οργάνωσης που συνοδεύονται από τον κλασσικό ναζιστικό χαιρετισμό. Υπάρχει η ιντερνετική του αλληλογραφία με την οποία την εκθειάζει (και όχι μόνο). Υπάρχουν συμμετοχές του σε εκπομπές σε διάφορα κανάλια όπου εξυμνεί την Χρυσή Αυγή και τη χούντα».

Υπάρχει, ακόμη όπως καταγγέλλει, «η ιστορία με τις άδειες οπλοφορίας, που αν και εξετάστηκε από το ΔΣ (με μεγάλη καθυστέρηση, ενός έτους, από τότε που καταγγέλθηκε), η όλη έρευνα, με τον τρόπο που έγινε, αδυνατούσε ν’ ανιχνεύσει τον αριθμό, τους (μη καταγεγραμμένους) τρόπους χορήγησης και τους αποδέκτες των διαφόρων πιστοποιητικών ψυχικής κατάστασης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας».

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Έχουμε γυρίσει στις εποχές του Εμφυλίου πολέμου, όπου ό ένας κατέδιδε τον άλλο, είτε ως “κομμουνιστή” είτε ως “φασίστα”, για να λυθούν άλλου είδους διαφορές (όπως κτηματικές, οικονομικές, ή γιατί δεν γούσταραν ο ένας τον άλλο), με τον σκοπό το θέμα τους να το αναλλάμβανε η άλλη πλευρά και να “καθάριζε” αυτή για αυτούς.

Με αυτές τις πρακτικές θρηνήσαμε χιλιάδες νεκρούς,και συνέβησαν εγκλήματα για τα οποία ακόμα ντρεπόμαστε ως έθνος. Η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ έχουν τεράστια ευθύνη για αυτήν την κατάληξη.

Έρευνα για τις καταγγελίες ότι διευθυντής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής ανήκει στη Χρυσή Αυγή και χορηγεί πιστοποιητικά ψυχικής κατάστασης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας

Κατεπείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του διευθυντή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής Θεόδωρου Μεγαλοοικονόμου, ότι συνάδελφός του, διευθυντής μίας εκ των εννέα κλινικών του ιδρύματος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και χορηγεί πιστοποιητικά ψυχικής κατάστασης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας ξεκινάει ο διοικητής του ιδρύματος με εντολή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Left.gr

 

 

2 thoughts to “Γιατρός στο Δαφνί για συνάδελφο του: Είναι μέλος της ΧΑ!”

  1. Φτασαμε σε τετοια σημεια….. μηπως το αλητες ρουφιανοι δημοσιογράφοι γινει ρουφιανοιιατροι….

  2. Αυτο το ρουφιανοι το καναμε …καραμελα .

    Δεν τολμαει να πει κατι καποιος για καποιον και αμεσως του κολλαμε ταμπελες !

    Σ’ αυτη τη χωρα ,οπου κανενας δεν εμπιστευεται και δεν πιστευει κανενα ,με τις τοσες παθογενειες ,εαν αλλαξει αυτη η ηλιθια νοοτροπια που εχουμε και δουμε ασπρη μερα καποτε ,αυτο θα αποτελει το μεγαλυτερο θαυμα στην ανθρωπινη ιστορια .

    Το λυπηρο ειναι πως θαυματα σταματησαν να συμβαινουν κατι χιλιετιες πριν .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *