Φωνή απόγνωσης από τό Κ.Υ.Πάτμου

κυ.-πατμου-150x150Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ 13 μέρες το μηνά(κενό εφημέρευσης), οι δυο γιατροί εργάζονται 24ωρο μέρα Παρ ημέρα ,με καθημερινό 8ωρο, χωρίς ρεπό(νόμιμο, υποχρεωτικό),χωρίς καμιά δυνατότητα λήψης αδειών, εκπαίδευσης. Το πιο σοβαρό είναι όμως ότι έχουν συχνά πολύωρες Διακομιδές προς τη Σάμο που είναι ιδιαίτερα εξαντλητικές, αναγκαζόμενοι να αφήνουν μόνο τους το κ. υγείας λόγω έλλειψης 2ου ιατρού σε εφημερία!!!!Το τραγικό βέβαια είναι ότι τελευταία εφημερεύουν παντελώς μόνοι χωρίς βοήθεια νοσηλευτή!!!!!!!!Παρά τις συνεχείς αναφορές μας τίποτε δεν έχει αλλάξει!! Οι ΙΑΤΡΟΙ βρίσκονται σε απόγνωση, έχοντας εξαντλήσει τα βιολογικά των όρια και έχουν ενημερώσει για αυτή την πολύ επικίνδυνη άσκηση της ιατρικής που εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.

ΥΓ

Εκτός τούτου εργάζονται χωρίς εργαστηριακό έλεγχο, απουσία επί έτη τεχνολόγου, και μικρόβιο λόγου, ενώ δεν έχουν Παιδίατρο ,ούτε αγροτικούς ιατρούς!

https://www.isarkadias.gr/31841/news/announcements-circulars/κλικ εδώ

 

2 thoughts to “Φωνή απόγνωσης από τό Κ.Υ.Πάτμου”

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι μην ανησυχείτε,υπάρχει λύση:
    Καλέστε τον κ.Πατούλη από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.Αυτός θα σας δώσει άμεσα λύσεις! Ετσι και αλλιώς μπορεί με τα προβλήματα των γιατρών της Αθήνας να μην πολυασχολείται αλλά τα υγειονομικά προβλήματα των νησιών τα παίζει στα δάκτυλα!!!
    Μην ξεχάσετε να έχετε και κάμερες γιατί συνήθως.. συνοδεύει τον ..πολιτικό του προιστάμενο,τον κ.Αδωνι Γεωργιάδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *