Επιχορήγηση της Μονάδας Αποκατάστασης του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Ζωγράφου.

μακρήΗ Υφυπουργός Υγείας κα Ζέττα Μ. Μακρή, με την υπ. αριθ. Υ5β/Γ.Π.16895 απόφαση, κατόπιν όλων των νόμιμων διαδικασιών και κατ’ εφαρμογή των σχετικών κείμενων διατάξεων, χορήγησε έγκριση σκοπιμότητας για την επιχορήγηση της Μονάδας Αποκατάστασης του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Ζωγράφου με το ποσό των 120.000€.

Το Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Ζωγράφου ανήκει στο εργαστήριο ψυχοπαθολογίας του Τομέα Ψυχικής Υγείας και Επιστημών Συμπεριφοράς του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. (ΦΕΚ195/τ.Α΄/24-8-1996)

Οι δαπάνες του Κέντρου καλύπτονται από το ΕΚΠΑ, πλην των δαπανών λειτουργίας και μισθοδοσίας της Μονάδας Αποκατάστασης, οι οποίες καλύπτονται από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα από ΚΑΕ 2319 (Επιχορήγηση σε λοιπούς οργανισμούς, σχολές και ιδρύματα υγείας για δαπάνες λειτουργίας και ερευνητικών προγραμμάτων)

Το Κέντρο ανήκει λειτουργικά στον 8ο ΤΟΨΥ ο οποίος περιλαμβάνει τις εξής περιοχές του 7ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων : Αμπελόκηποι, Γκύζη, Γηροκομείο, Γουδί, Ελληνορρώσων, Ερυθρός Σταυρός)και τον Δήμο Ζωγράφου. Στον συγκεκριμένο Τομέα δεν λειτουργεί άλλη πρωτοβάθμια μονάδα ψυχικής υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *