Διεθνές συνέδριο για την Ιατρική της Αναπαραγωγής στον Άγιο Νικόλαο

katepsugmena-emvrya__mainH Μεσογειακή Εταιρεία Ιατρικής της Αναπαραγωγής (Mediterranean Society for Reproductive Medicine – MSRM) διοργανώνει το MSRM INTERNATIONAL MEETING , στο Ξενοδοχείο Daios Cove, στο Βαθύ του Αγ . Νικολάου, στις 20 – 22 Σεπτεµβρίου 2013, µε θέµα : “ Απεικόνιση στην Ιατρική της Αναπαραγωγής (Imaging in Reproductive Medicine)». Πρόεδρος του ∆ιεθνούς MSRM Συνεδρίου είναι ο Καθηγητής κ. Αντώνης Μακρυγιαννάκης , ο οποίος είναι πρόεδρος και ιδρυτικό µέλος της Μεσογειακής Εταιρείας Ιατρικής της Αναπαραγωγής .

Στο ∆ιεθνές MSRM Συνέδριο , στο οποίο συµµετέχουν σηµαντικοί επιστήµονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό , θα αναπτυχθούν όλα τα σύγχρονα θέµατα που αφορούν την απεικόνιση στην ανθρώπινη αναπαραγωγή . Πρωτοπόροι επιστήµονες /καθηγητές Μαιευτικής & Γυναικολογίας από την Βρετανία , τη Γαλλία , την Ελβετία , την Γερµανία , την Ιταλία , την Ισπανία , το Βέλγιο , την Κύπρο , τη Σερβία , τη Σλοβενία , το Μαρόκο , την Αίγυπτο , την Τυνησία , την Τουρκία και το Μαυροβούνιο καθώς και καθηγητές Μαιευτικής & Γυναικολογίας από τα Πανεπιστήµια Κρήτης , Αθηνών , Θεσσαλονίκης , Θεσσαλίας , Ιωαννίνων και Πάτρας θα αναπτύξουν τις εξής βασικές θεµατικές ενότητες :

• Υπερηχογραφία (ultrasonography)

• Υστεροσκόπηση (hysteroscopy)

• Λαπαροσκόπηση (laparoscopy)

• Πρωτόκολλα διέγερσης ωοθηκών – εξατοµίκευση θεραπείας υποβοηθούµενης αναπαραγωγής (ovarian stimulation – individualized assisted reproduction )

• Ενδοµητρίωση (endometriosis)

• Εµφύτευση εµβρύου (implantation)

• Γαµέτες από αρχέγονα κύτταρα (gametes from stem cells)

Ανάµεσα στους οµιλητές ξεχωρίζουν καθηγητές Ιατρικής που ανήκουν στους πιο σηµαντικούς επιστήµονες διεθνώς καθώς και πρόεδροι των ευρωπαϊκών επιστηµονικών εταιρειών , οι οποίες καθορίζουν και την εφαρµογή των κατευθυντήριων οδηγιών (guidelines) στην µαιευτική και γυναικολογία και την ανθρώπινη αναπαραγωγή . Θα παρουσιαστούν τα δεδοµένα που αφορούν τις µελλοντικές εφαρµογές των βλαστοκυττάρων στην αναπαραγωγή , τα σύγχρονα επιτεύγµατα στην απεικόνιση των παθήσεων που σχετίζονται µε την υπογονιµότητα και οι πρωτοποριακές εφαρµογές των ηλεκτρονικών υπολογιστών στην διάγνωση των γυναικολογικών παθήσεων . Τέλος , θα αναπτυχθούν τα δεδοµένα που βοηθούν στην εξατοµίκευση της θεραπείας για την υπογονιµότητα σε κάθε γυναίκα ξεχωριστά . Το ∆ιεθνές MSRM Συνέδριο αναµένεται να έχει βαρύνουσα σηµασία για την εκπαίδευση , ενηµέρωση και ανταλλαγή απόψεων µεταξύ των ειδικών και των παρευρισκοµένων ιατρών .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *