ΕΙΝΑΠ. Ανοικτή επιστολή προς κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Κύριε Υπουργέ, δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλα ψέματα.

ειναπΤο ΔΣ της ΕΙΝΑΠ στη συνεδρίασή του στις 16/9/13 αποφάσισε να αποστείλει στον υπουργό Υγείας, κ. Γεωργιάδη, την παρακάτω επιστολή:

Αθήνα, 17/9/13

Κύριε Υπουργέ,

Λυπούμαστε πολύ, αλλά χάσατε το «στοίχημα» που ο ίδιος είχατε βάλει. Η 16η Σεπτέμβρη ήδη πέρασε, και όχι μόνο δεν έχει γίνει η τοποθέτηση στις «νέες τους θέσεις» των υγειονομικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, αλλά όπως τρέχουν οι σχετικές διαδικασίες, αυτή η «επανατοποθέτηση» θα γίνει σε ενάμιση μήνα στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Χίλιοι εξακόσιοι τόσοι πολύτιμοι για τη δημόσια περίθαλψη υγειονομικοί παραμένουν εκτός εργασίας, την ίδια στιγμή που οι εκρηκτικές ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία έχουν δραματικό κόστος στους ασθενείς.

Το κλείσιμο των νοσοκομείων σε Αθήνα KOL Θεσσαλονίκη που εκτελέσατε, μετά από άνωθεν εντολές από τους δανειστές, έχει αυξήσει κατακόρυψα το φόρτο εργασίας σε άλλα νοσοκομεία ήδη από πριν τραγικά επιβαρυμένα.

Η υγειονομική γενοκτονία σε βάρος του πληθυσμού γενικεύεται στα τμήματα επειγόντων, στα κλειστά κρεβάτια ΜΕΘ, στις λίστες αναμονής ογκολογικής θεραπείας…

Στη λίστα διαθεσιμότητας που ανακοινώσατε άλλωστε, περιλαμβάνονται πάρα πολλοί υγειονομικοί που ήδη από μήνες ή από χρόνια (!) είχαν μετακινηθεί σε άλλα νοσοκομεία και εξυπηρετούσαν ζωτικές ανάγκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ακτινοφυσικός ήδη αποσπασμένος σε κρίσιμη θέση ογκολογικού νοσοκομείου που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα σπινθηρογραφήματα (!) και εκατοντάδες άλλες τέτοιες περυττώσεις…

Κύριε Υπουργέ, παρά το γεγονός πως εβδομάδες ολόκληρες «διαρρηγνύατε τα ιμάτιά σας» πως «η διαθεσιμότητα δεν αφορά τους γιατρούς», τελικά είδαμε πως στη λίστα περιελήφθησαν όχι ένας, όχι δύο, αλλά 280 γιατροί, που προέρχονται από τα πρώην νοσοκομεία του ΙΚΑ και οι οποίοι ήδη από χρόνια είχαν τοποθετηθεί σε άλλα νοσοκομεία. Μάλιστα, εκτός από αυτούς, τώρα εκατοντάδες άλλοι νοσοκομειακοί γιατροί, ειδικοί και ειδικευόμενοι του ΕΣΥ από τα νοσοκομεία που κλείσατε, μετακινήθηκαν άρον άρον χωρίς καμία λογική και κανένα σχεδίασμά. Δεν είναι εξασφαλισμένη ούτε καν η μισθοδοσία (!) των συναδέλφων αυτών και, το κυριότερο, μένει τελείως στον αέρα η εκπαίδευση των νέων συναδέλφων των ειδικευόμενων από τα νοσοκομεία που κλείσατε, τους οποίους έχετε καταντήσει «περιπλανώμένους Ιουδαίους» με τις ενέργειές σας.

Κύριε Υπουργέ, δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλα ψέματα.

Σας επισημαίνουμε πως όσοι εφαρμόζουν καταστροφικά μέτρα σαν τα παραπάνω, δεν θεωρούνται «ηθικοί», αλλά φυσικοί αυτουργοί της υγειονομικής γενοκτονίας σε βάρος του ελληνικού λαού. «Ηθικοί» αυτουργοί είναι η δικτατορία ΕΕ – ΔΝΤ και επιχειρηματιών Υγείας. Οι εκτελεστές των εντολών, δηλαδή η κυβέρνησή σας, είναι άμεσα ένοχοι.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ειναπ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 

One thought to “ΕΙΝΑΠ. Ανοικτή επιστολή προς κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Κύριε Υπουργέ, δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλα ψέματα.”

  1. Στου κουφου (και ανοητου ) την πορτα ,οσο θελεις βροντα ! ( ή παρ’ τη πορτα και φυγε … )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *