Ιωάννινα. “Βόμβα”, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από καταγγελίες γραφείων τελετών

νοσοκ. ιωαννινωνΒΟΜΒΑ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από καταγγελίες γραφείων τελετών για πιθανές οικονομικές συναλλαγές με υπαλλήλους του Νοσοκομείου. Στον Εισαγγελέα έστειλε το υλικό ο Διοικητής Βασίλης Δημόπουλος, ζητώντας πλήρη διαλεύκανση.

Στον Εισαγγελέα ,για την περεταίρω διερεύνηση του θέματος στέλνει ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασίλης Δημόπουλος ,φάκελο καταγγελιών με στοιχεία που προέκυψαν από συνάντησή του στις 9 Σεπτεμβρίου με τους ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, καταγγελίες που αφορούν και στην πιθανή παράνομη δράση υπαλλήλων του Νοσοκομείου με σκοπό το μαύρο χρήμα από τη συναλλαγή με γραφεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.firmani.gr ,η κατάσταση είχε φτάσει στο αμήν και κάθε φορά που στο νεκροτομείο έμπαινε κι ένα πτώμα ,ξεκινούσε και η μάχη των γραφείων τελετών. Πολλά έφταναν στα αφτιά της Διοίκησης ,η οποία στις 9 Σεπτεμβρίου ,διά του Βασίλη Δημόπουλου συγκάλεσε συνάντηση στο Νοσοκομείο, παρόντων και των εκπροσώπων των δέκα γραφείων τελετών . Την ώρα όπου ο διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές άνοιξε για τα καλά, ο Θ.Κ. ιδιοκτήτης Γραφείου Τελετών ,απευθυνόμενος προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου του είπε ΄΄ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ…ΕΛΕΝΞΤΕ ΤΟΥΣ…΄΄

Μάλιστα επικαλέστηκε και την ύπαρξη CD με συνομιλίες μεταξύ ιδιοκτήτη και εργαζόμενου στο Νοσοκομείο ,λέγοντας χαρακτηριστικά ΕΔΩΣΑ CD ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ΄΄,χωρίς όμως να κατονομάσει τη Διευθύνουσα αλλά ούτε και την χρονική περίοδο που το έπραξε.

Σε ερώτηση μάλιστα του κ. Δημόπουλου γιατί δεν παρέδωσε το ηχητικό υλικό στον εισαγγελέα, η απάντηση του τελετάρχη ήταν ‘’Ε,ΤΩΡΑ…’’

Να σημειωθεί ότι ο Διοικητής Βασίλης Δημόπουλος επικοινώνησε κατευθείαν με το Νομικό Σύμβουλο του Νοσοκομείου και ακολούθως παρέδωσε ολόκληρο τον φάκελο με τις καταγγελίες στην Εισαγγελία Ιωαννίνων.

http://www.firmani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *