Γ.Παπασταματάκης:Η κατάσταση στην υγεία γίνεται ολοένα και πιο τραγική (video)

Παπασταματάκης Γ.Μόνο επείγοντα περιστατικά στο Παναρκαδικό τις τρεις μέρες της απεργίας
Για την τριήμερη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών, μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης. Ο γιατρός περιέγραψε στην κάμερα του www.arcadiaportal.gr με μελανά χρώματα την κατάσταση στο χώρο της υγείας και την χαρακτήρισε “τραγική”.
“Η κρίση όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει με μεγάλες επιπτώσεις στο χώρο της υγείας”, ανέφερε ο κ. Παπασταματάκης τονίζοντας πως τα λειτουργικά προβλήματα στα νοσοκομεία είναι τεράστια, ενώ ο κύριος λόγος της απεργίας που ξεκινά αύριο Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου είναι οι διαθεσιμότητες και οι μετακινήσεις του προσωπικού. Κύριο αίτημα των γιατρών είναι η διασφάλιση πως κανείς συνάδελφός τους ή εργαζόμενος στην υγεία δεν θα απολυθεί.

Αναφέρθηκε ακόμα στο γεγονός ότι πολλοί νέοι γιατροί παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς ενώ στηλίτευσε και την συμπεριφορά του υπουργού που όπως είπε προπηλακίζει τους γιατρούς και τους θέτει σε αργία. Μίλησε για τις κλίνες στις ΜΕΘ που μένουν ανενεργές λόγω υποστελέχωσης αλλά και για τους πολίτες που είναι ανασφάλιστοι και είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν υπέρογκα ποσά για να βρουν την υγεία τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κατάρρευση του κράτους προνοίας και του κοινωνικού κράτους και κάλεσε τους γιατρούς να συμμετάσχουν μαζικά στις τριήμερες κινητοποιήσεις.

Να σημειώσουμε πως στο Παναρκαδικό θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά ενώ καλό είναι όσοι έχουν κλείσει ραντεβού να επικοινωνούν με την γραμματεία του νοσοκομείου.

Ο κ. Παπασταματάκης αναφέρθηκε στις δήθεν επιτυχείς της πολιτικής που ακολουθείται και είπε χαρακτηριστικά “είμαστε ένα κράτος που έχει χάσει την εθνική του ανεξαρτησία. Οι κυβερνώντες θέλουν μόνο να κυβερνούν. Όλοι αυτοί θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους και ο λαός να αντισταθεί ενεργά, αφού αυτοί που μας κυβερνούν είναι ξοφλημένοι”.

Τέλος ο πρόεδρος των γιατρών ενημέρωσε πως ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής του Παναρκαδικού, ο κ. Χρόνης, και ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τα πολλά ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στο χώρο του νοσοκομείου.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Παπασταματάκη.

ε.τ.http://www.arcadiaportal.gr/

One thought to “Γ.Παπασταματάκης:Η κατάσταση στην υγεία γίνεται ολοένα και πιο τραγική (video)”

  1. Μα ,προεδρε τι λες ;;;

    Εδω ο πρωθυπουργευων το ειπε καθαρα :
    Σε πεντε-εξι χρονακια θα γυρισουμε στο επιπεδο διαβιωσης που ειχαμε πριν ξεσπασει η κριση !!!

    Δεν πιστευεις ;;;
    Οριστε :

    http://www.iefimerida.gr/news/122159/αντώνης-σαμαράς-θα-χρειαστούν-έξι-χρόνια-για-να-επιστρέψουμε-στην-προ-κρίσης-κατάσταση

    Το πιασε το νοημα και ο αργοστροφος ο Αντωνακης .
    Στην …ψωροκωσταινα η πιθανοτητα να αποκτησει καποιος δημοσιοτητα ( και να κερδισει τις εκλογες ,βεβαιως ) ειναι η εκπροσωπηση των αποψεων του να γινεται με τροπο που να διεγειρει ,που να συγκινει τους …ιθαγενεις και ιδιαιτερα σε θεματα που το συναισθηματικο στοιχειο ειναι πολυ εντονο !

    Σου λεει τι πιστευει ο καφροελληνας οτι του αξιζει ;
    Πιστευει οτι περνουσε καλα με τα δανεικα ,τη ρεμουλα ,τη φοροδιαφυγη ,με το να δουλευει τρεις ωριτσες και να θελει να πληρωθει οκτω ;
    Αυτο θα του προσφερουμε !
    Αλλα οχι τωρα ή τουλαχιστον τοσο ευκολα ! Ας τον κοροϊδεψουμε για τρια τεσσερα χρονια ,να βολευτουμε πρωτα και ασε μετα τους αλλους να τρεχουν !

    Φανταστειτε ποιος και με τι επιχειρηματα μας εκπροσωπει στας Ευρωπας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *