1η Πανελλήνια Συνάντηση AIDS & Ηπατίτιδες

ηπατιτιδες1Αγαπητοί Συνάδελφοι,Έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση «AIDS & Ηπατίτιδες», όπου για πρώτη φορά διοργανώνεται, μεταξύ άλλων, από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Β’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», την Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό», την Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό», την Δ’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Π.Γ.Ν. «Αττικόν», την Ε’ Παθολογική Κλινική & Μ.Ε.Λ. του Γ.Ν.A. «Ο Ευαγγελισμός» και την Παθολογική Κλινική – Τμήμα Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Πατρών του Γ.Ν. Πάτρας.

Η επιστημονική αυτή Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2013, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Σκοπός της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης «AIDS & Ηπατίτιδες» είναι η σφαιρική προσέγγιση του HIV/AIDS και των ιογενών ηπατιτίδων στη χώρα μας, αφιερώνοντας χρόνο για τα πραγματικά προβλήματα τα οποία απασχολούν επιστήμονες υγείας, ασθενείς, αρχές δημόσιας υγείας και κοινό.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου καταξιωμένοι συνάδελφοι θα αναπτύξουν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις στην επιδημιολογία, διάγνωση, θεραπεία και την ολιστική πρόληψη και αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις και δορυφορικά συμπόσια.

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της Συνάντησής μας, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση «AIDS & Ηπατίτιδες».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Άγγελος Χατζάκης

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης «AIDS & Ηπατίτιδες

Φόρμα εγγραφής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *