Γιατροί Ωνασείου: “Δώστε τώρα ονόματα φοροφυγάδων. Μας διαβάλετε”!

ΩΝΑΣΙΟΣτην αντεπίθεση περνούν οι γιατροί του Ωνασείου (Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΩΚΚ) ζητώντας από τους αρμόδιους του νοσοκομείου να γνωστοποιήσουν τα ονόματα όσων έχουν θησαυρίσει και εμφανίζονται να έχουν υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς τους, χωρίς να μπορούν να τα δικαιολογήσουν από το μισθό τους. Τι αναφέρουν σε επιστολή τους στον πρόεδρο του Ωνασείου που κοινοποιούν και στον υπουργό Υγείας

Άνω κάτω έχουν κάνει τον ιατρικό κόσμο οι πληροφορίες που κατά καιρούς διαρρέει η κυβέρνηση, ότι ελέγχονται γιατροί από το ΣΔΟΕ που φέρονται να έχουν …παχυλούς λογαριασμούς στις τράπεζες χωρίς να μπορούν να τους δικαιολογήσουν.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι κυβερνητικοί παράγοντες που μιλούν για σαφάρι ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνουν ονόματα και ειδικότητες.

Οι γιατροί του Ωνασείου που φαίνεται ότι στοχοποιήθηκαν πρόσφατα περνούν στην αντεπίθεση και ζητούν ονοματεπώνυμα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου με επιστολή τους στον πρόεδρο που κοινοποιείται και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι και στο παρελθόν οι ίδιοι είχαν ζητήσει να γνωστοποιηθούν ονόματα καθώς όπως τονίζουν στην επιστολή τους: ‘έχει επανειλημμένως και επιμόνως ζητήσει γραπτώς και προφορικώς από τη Διοίκηση του Κέντρου να διερευνήσει φήμες, πληροφορίες ή/και καταγγελίες για χρηματισμό ή/και δωροδοκία ιατρών και για παραβίαση της αποκλειστικής τους σχέσης εργασίας με το ΩΚΚ, χωρίς μέχρι τώρα να έχει λάβει απάντηση στα σχετικά διαβήματα”.

Διαφορετικά η αναπαραγωγή ανάλογων πληροφοριών για γιατρούς που εισπράττουν παρανόμως χρήματα και φοροδιαφεύγουν “πλήττουν το κύρος του Κέντρου, στο οποίο έχετε την τιμή να προεδρεύετε και διαβάλουν αδιακρίτως την τιμή και την υπόληψη των ιατρών του” σημειώνουν προς τον πρόεδρο του Ωνασείου τα μέλη της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών ΩΚΚ.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

http://iatropedia.gr/articles/read/4994

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *