Κλείνουν κι άλλα νοσοκομεία! Νέα λουκέτα και συγχωνεύσεις προανήγγειλε ο Άδωνις

nosokomeio-giatros-giatroi-ygeiaΘα εξαφανιστούν τελικά από τον υγειονομικό χάρτη νοσοκομεία- όπως όλα δείχνουν- παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα και απλώς θα αλλάξουν κάποιο χαρακτήρα. Πως ανατρέπει τώρα τα δεδομένα και τι ενδεχόμενα αφήνει ανοικτά…

Το αργότερο έως τις 20 Σεπτεμβρίου θα έχει στα χέρια του ο υπουργός Υγείας το πόρισμα των Υγειονομικών Περιφερειαρχών για τα νοσοκομεία της περιφέρειας. Τι θα περιλαμβάνει η ατζέντα του; Λουκέτα σε νοσοκομεία της περιφέρεια όπως άλλωστε και στην Αθήνα.

 

Όπως δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΑΠΕ: “«Μέχρι τις 15 με 20 Σεπτεμβρίου θα έχουμε στα χέρια μας το πόρισμα όλων των διοικητών των ΥΠΕ με τις προτάσεις τους για την κάθε Υγειονομική Περιφέρεια. Μόλις πάρω αυτά τα πορίσματα και έχω ένα, ας πούμε, πρωτόλειο σχέδιο θα ξεκινήσω να καλώ τους τοπικούς δημάρχους, τους τοπικούς φορείς, τους τοπικούς διοικητές και θα εξετάσουμε την κάθε πρόταση, κάθε μία ξεχωριστά με συζήτηση ενδελεχή με την τοπική κοινωνία της κάθε περιοχής. Δεν πρόκειται να πάρουμε αποφάσεις ερήμην των τοπικών κοινωνιών».

 

Βέβαια διευκρινίζει: “«Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνουν αλλαγές. Και στην Αθήνα, σας λέω, κάναμε αλλαγές. Θα αλλάξουν ρόλο».

iatropedia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *