Skip to main content

Σε αργία ο γιατρός με τα ναρκωτικά! Στον κήπο του καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης

χασιςΠρωτοβουλία στην υπόθεση του αναισθησιολόγου του Γ.Ν. Αγ. Νικολάου, για την οποία έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία, για την κατοχή χασίς,(δείτε εδώ) πήρε ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης και σε τηλεφωνική επικοινωνία του, έδωσε εντολή στον Διοικητή  του Γ.Ν. Αγ. Νικολάου Αλέξανδρο Μαυρικάκη να ενεργήσει τα νόμιμα, εφαρμόζοντας τον Νόμο που προβλέπει την άμεση αναστολή των καθηκόντων του ιατρού και την παραπομπή της υπόθεσης στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Αυτό προβλέπεται να γίνει εντός 30 ημερών και ακολούθως της αναστολής καθηκόντων, θα παραπεμφθεί στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο αρμόδιο για πειθαρχικά παραπτώματα ιατρών ΕΣΥ.

Ελεύθερος με περιοριστικούς  όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του ο 65χρονος γιατρός, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης , ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μικροποσότητα κοκαϊνής (δείτε εδώ).
Να σημειωθεί οτι οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον γιατρό- αναισθησιολόγο αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν φτάσει σε αυτούς σχετικά με την …δράση του.

Και ενώ το ποινικό τμήμα της υπόθεσης έχει πάρει το δρόμο του, ο γιατρός ελέγχεται πλέον και πειθαρχικά. Όπως είπε στο Cretalive o Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης, ήδη επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Μαυρικάκη προκειμένου ο τελευταίος να επισκεφθεί σήμερα το πρωί τον Εισαγγελέα και να ζητήσει να ενημερωθεί σχετικά. Παράλληλα ο κ. Γρηγοράκης διέταξε και την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του 65χρονου γιατρού.

Στον κήπο του καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, την Παρασκευή, στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, ένας 65χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :

Είκοσι έξι (26) δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης,

Τρία (3) αποξηραμένα φυτά κάνναβης,

39,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

Δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης και

Εβδομήντα (70) σπόροι κάνναβης

http://www.cretalive.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *