ΙΣΑ. Βραβείο στον διεθνούς φήμης Πλαστικό Χειρουργό Dr. Bui

9_9_13_βραβευση_1 Υπό την αιγίδα του ΙΣΑ τελέστηκε η βράβευση του διεθνούς φήμης Καθ. Πλαστικής Χειρουργικής DR PATRICK BUI με το βραβείο Σοφίης της Δελφικής Ιδέας σε μια ιδιαίτερα φιλόξενη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε παρουσία μεγάλου πλήθους του ιατρικού κόσμου.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, απονέμοντας στον Dr. P.Bui την τιμητική διάκριση, δήλωσε: «Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, ο ΙΣΑ κάνει ένα επιστημονικό άνοιγμα στο παγκόσμιο ιατρικό φόρουμ. Στόχος μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση και την κλινική μας εμπειρία σε ένα διαπολιτισμικό ιατρικό επίπεδο, όπου η Ιπποκρατική Ιατρική συναντά τη διεθνή Καινοτομία, την Τεχνολογία και την Έρευνα. Επενδύ9_9_13_βραβευση_2ουμε στον ιατρικό τουρισμό και ετοιμάζουμε τη χώρα μας ως παγκόσμιο προορισμό του. Ξεκινήσαμε σε διεθνές επίπεδο την προσπάθεια αυτή με μια σειρά επαφών και συνεργασιών προ ημερων στην ελληνοκινεζική ιατρική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με αποστολή 40 κινέζων συναδέλφων. Σήμερα, έχουμε τη χαρά να τιμούμε έναν διεθνούς φήμης Καθηγητή της Ιατρικής. Συνεχίζουμε στο επόμενο άμεσο μέλλον με άλλες ενέργειες, που στόχο έχουν, να αναδείξουν τη χώρα μας ως παγκόσμιο επιστημονικό φάρο της Ιπποκρατικής ιατρικής, και να την ανεβάσουν στο παγκόσμιο προσκήνιο ως ιατρικό πόλο έλξης.»

Ο κ. Πατούλης εξήρε τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των γιατρών της Αθηνας στην προσπάθεια που κάνει ο ΙΣΑ για μια διεθνή «συναδέλφωση» σε όλο τον κόσμο, αλλά και την ανταπόκριση του Υπουργού Υγείας στη στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, με μία στόχευση, όπως είπε «να ξεπεράσουμε τα σύνορά μας».

Στην εκδήλωση, η οποία τελέστηκε στην οικία της προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού Μ. Κεσεσίογλου, παρέστη ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ο τ. Υπουργός Κ. Τζαβάρας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θ. Πελεγρίνης, ο τ. Πρύτανης Κ. Δημόπουλος, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Θ. Δημοπουλος. Από το ΔΣ του ΙΣΑ, εκτός από τον Πρόεδρος Γ.Πατούλη, παρεστη και ο ταμίας του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκος.

Τη βράβευση τίμησαν με την παρουσία τους διευθυντές και καθηγητές πλαστικής χειρουργικής από δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, καθώς και πλήθος των γιατρών της Αθήνας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *