Bloomberg: «Ξοδεύατε αλόγιστα και τώρα τρώτε ληγμένα»

super marketΜε ένα καυστικό άρθρο, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg σχολιάζει την πώληση προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα των οποίων η ημερομηνία λήξεως έχει παρέλθει.

«Πήρε πολύ καιρό στους Έλληνες για να καταλάβουν πως ό,τι έγινε στην οικονομία τους ήταν ένα απευθείας αποτέλεσμα του γεγονότος πως ζούσαν πέρα από τις δυνατότητές τους. Τα νέα εκπτωτικά ράφια με τα ”ληγμένα” έχουν να κάνουν πιο πολύ με τη λιτότητα στη χώρα, παρά με την ανισότητα των κοινωνικών στρωμάτων» αναφέρει ο αρθογράφος Λεονίντ Μπερσίντσκι.

Στο άρθρο, το οποίο φέρει τίτλο «Τα ελληνικά σούπερ μάρκετ θα πουλάνε πλέον ληγμένα τρόφιμα», τονίζεται ότι στην Ελλάδα, που βρίσκεται στον έκτο χρόνο της ύφεσης, το μέτρο σχεδιάστηκε προκειμένου να βοηθήσει και τους εμπόρους λιανικής οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από τη χαμηλή ζήτηση αλλά και τους φτωχούς καταναλωτές.
http://www.zougla.gr/

One thought to “Bloomberg: «Ξοδεύατε αλόγιστα και τώρα τρώτε ληγμένα»”

  1. Πηρε πολυ καιρο στους Ελληνες να καταλαβουν !;!;!

    Ο δημοσιογραφος νομιζει οτι εχουν καταλαβει πολλοι στην Ελλαδα οτι ευθυνονται για το χαλι που εχει φτασει η χωρα !
    Αχ βρε κουτο ,ποσο νυχτωμενος αλλου εισαι …

    Καταλαβε κανενας απο αυτους που πανε και μουτζωνουν στο Συνταγμα και τους υπολοιπους που στρογγυλοκαθονται στην ανεση του καναπε τους ( οσοι τον εχουν ,ακομη ) οτι τα τοσα τρις Ευρω που πλημμυρισαν τη χωρα απο τη στιγμη που μπηκε στην Ε.Ο.Κ-Ε.Ε για να αναπτυχθουν οι υποδομες ,να αλλαξουν οι υπηρεσιες ,να παταχθει η γραφειοκρατια ,να σταματησει η φοροδιαφυγη ,κ.λ.π εγιναν τριωροφα προικωα ,εξοχικα ,4Χ4 ,σκαφη ,διακοποδανεια και ταξιδια αναψυχης και αλλα μυρια που καμμια σχεση δεν ειχαν με αναπτυξη ,εκσυγχρονισμο ,κοινωνικο κρατος κ.ο.κ !;!
    Καταλαβε κανενας οτι αυτοι που υποστηριζε και ψηφιζε τοσα χρονια και συνεχιζει να υποστηριζει διελυσαν τη χωρα με την δικη του εντολη ;
    Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος ωστε να μην καταλαβαινει οτι ειναι συνυπευθυνος για αυτη τη διαλυση ;;;
    ” Μαζι τα φαγαμε ” ειπε ο Παγκαλος και πεσαν ολοι να τον φανε !!!.
    ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!
    Γιατι οταν τα λεφτα “τρωγοντουσαν” εμεις ημασταν κατω απο τα μπαλκονια και κουναγαμε σημαιακια !!!
    Και καναμε τα στραβα ματια μηπως πεσουν και προς τη μερια μας μερικα ψιχουλα και χορτασουμε !!!

    Για να καταλαβει ο Ελληναρας οτι φταιει ΚΑΙ αυτος που ξεφτιλιστηκαμε για πολλοστη φορα διεθνως πρεπει να περασουν αλλα δυο χιλιαδες χρονια και παλι λιγα ειναι !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *