Αρβελέρ κατά Άδωνι! Πως τον χαρακτήρισε

arvelerΗ γνωστή βυζαντινολόγος και πρώτη γυναίκα πρύτανις στην ιστορία του Πανεπιστημίου της Σορβόννης σε συνέντευξή της σε ραδιόφωνο μίλησε για όλους και για όλα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον υπουργό Υγείας

Η βυζαντινολόγος και πρώτη γυναίκα πρύτανις στην ιστορία του Πανεπιστημίου της Σορβόννης,  Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ άστραψε και βρόντηξε όταν ρωτήθηκε για την ελληνική πραγματικότητα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με όχι και πολύ κολακευτικά σχόλια στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

 

Μπορεί να μιλά σπάνια αλλά όταν το πράττει τα λόγια της δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Η  Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, άνθρωπος του πνεύματος γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του Άλφα δεν άφησε τίποτε όρθιο. Αναφέρθηκε στην πολιτική πραγματικότητα της χώρας μας και φυσικά δε θα μπορούσε να παραλείψει να αναφερθεί στον υπουργό Υγείας που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Υγεία μετατρέποντας τα νοσοκομεία σε …αρένα.

 

Η κ.Αρβελέρ έφερε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως παράδειγμα… βλακείας λέγοντας απευθυνόμενη σ’ εκείνον πως: “Υπουργώ σημαίνει υπηρετώ”.

Μετά από αυτό τα στελέχη της αγοράς Υγείας αλλά και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του υπουργού Υγείας.
http://iatropedia.gr/articles/read/4885

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.