Επιτυχής η επέμβαση bypass στον Αλέκο Παπαδόπουλο

παπαδοπουλος αλ.Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου, ο οποίος, υπεβλήθει σήμερα με επιτυχία σε by pass στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν  όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Παρασκευή. Οι γιατροί διαπίστωσαν  ότι είχε υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και σήμερα προχώρησαν στην επέμβαση.

 Οι θεράποντες ιατροί του εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την  πορεία της υγείας του αφού η επέμβαση ήταν επιτυχής.
Για προληπτικούς  λόγους ο Αλέκος Παπαδόπουλος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Να υπενθυμισθεί ότι ο κ.Παπαδόπουλος ένοιωσε έντονη αδιαθεσία την Παρασκευή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να ξεπεραστεί ο κίνδυνος για τη ζωή του.
Η είδηση για την κατάσταση της υγείας του Αλέκου Παπαδόπουλου προκάλεσε έντονη ανησυχία τόσο στους οικείους του όσο και στον πολιτικό κόσμο οι οποίοι  εύχονταν να ξεπεράσει  σύντομα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να ξαναγίνει μάχιμος.
Αξίζει να σημειωθεί  ότι το Νοέμβριο του 2010, ο πρώην υπουργός είχε νοσηλευτεί στο ΝΙΜΤΣ, έχοντας υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.
http://iatropedia.gr/articles/read/4874

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *