Ρόδος: Από τους 16 επικουρικούς εμφανίστηκε μόνο ένας!

ροδος νοσοκΤην Παρασκευή 30/8/2013 έληξε και η τελευταία προθεσμία που υπήρχε για να παρουσιαστούν οι επικουρικοί ιατροί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο Ρόδου. Δυστυχώς ο απολογισμός είναι τραγικός . Θυμόμαστε όλοι με τι τυμπανοκρουσίες εξήγγειλαν το κατόρθωμα τους να προκηρυχθούν 16 θέσεις επικουρικών ιατρών για το νοσοκομείο Ρόδου και τα μικρά νησιά πολλοί παράγοντες και παραγοντίσκοι  της περιοχής .

ΚΛΙΚ εδώ ιστολόγιοτης Ενωσης Γιατρών Ρόδου

Από τις 16 λοιπόν θέσεις εμφανίστηκε ΜΙΑ ολόκληρη γιατρός Πνευμονολόγος για το Νοσοκομείο. Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα της άθλιας πολιτικής που ακολουθείται στην υγεία από όλους αυτούς , που κάποια στιγμή πρέπει να απολογηθούν στον Ελληνικό λαό. Οι νέοι επιστήμονες εγκαταλείπουν την χώρα ,τα Νοσοκομεία αποψιλώνονται και τα μικρά νησιά μένουν πλέον ακάλυπτα από γιατρούς . Στην Κάρπαθο έχουν μείνει κενά όλα σχεδόν τα αγροτικά ιατρεία , η Χάλκη η Σύμη το Καστελόριζο η Τήλος αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα . Η λίστα δυστυχώς της εγκατάλειψης θα αυξάνεται καθημερινά . Αφήνουν τους ακρίτες χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη .

Εμείς όμως δεν θα ακολουθήσουμε την καταστροφική πολιτική ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ της Δημόσιας Υγείας ,θα στηρίζουμε το ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΑΣ με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει και όσο μπορούμε τα μικρά νησιά , γιατί πάνω από όλα θέτουμε την υγεία των συνανθρώπων μας συνεχίζοντας να δίνουμε καθημερινή μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες για να βγούμε νικητές.

One thought to “Ρόδος: Από τους 16 επικουρικούς εμφανίστηκε μόνο ένας!”

  1. Εμ, αυτο θα συνεβαινε στο τελος !
    Μια κοινωνια που εχει ισοπεδωσει τα παντα και εκθειαζει τον καθε αγυρτη και απατεωνα ,μονο και μονο επειδη εχει χρημα και το επιδεικνυει ,εκει καταληγει .
    Να αποψιλωνεται απο το πιο υγιες κομματι της ,τους επιστημονες .
    Οι σκεπτομενοι ανθρωποι δεν προκειται να αντεξουν για πολυ αυτη τη βρωμα και τη δυσοδια που αναδυεται απο το πτωμα της “συγχρονης” Ελλαδας !
    Οποιος νομιζει οτι .συντηρωντας αυτο το μοτιβο του εξυπνακια ,κουτοπονηρου ,πολυξερου ,ακαματη και ημιμαθη προσφερει υπηρεσιες στη χωρα πλαναται πλανην οικτρα !!!
    Εαν συνεχιστει αυτο που συμβαινει ( και ΚΑΜΜΙΑ ενδειξη δεν συνηγορει περι του αντιθετου ) η χωρα θα βιωσει ( τι “θα” ,που ηδη συμβαινει ! ) το μεγαλυτερο πληγμα που της ετυχε ποτε .Την απωλεια του επιστημονικου της δυναμικου !
    Και ξερουμε ολοι τι σημαινει να προσπαθεις να χτισεις απο την αρχη μια κοινωνια χωρις αυτα τα κυτταρα …

    Δεν πειραζει ,ομως .Θα μεινουν τα σκυλαδικα ,τα μπαρακια ,οι καφετεριες ,οι φαντασμενοι “stars” και ολοι οι υπολοιποι που θα καταριουνται Γη και ουρανο γιατι ο φραπες ειχε δυο και οχι τρια παγακια ή οτι το κινητο τους δεν μπορει να κατεβασει το τελευταιο “app” που σε βοηθαει να τα …ξυνεις χωρις να ματωνεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *