Σταυρίδης κατά όσων αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις: «Αντε γαμ…» πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

14816769_17_144569.limghandler«Ηλίθιους» χαρακτήρισε τους Ελληνες ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, ενώ, αναφερόμενος σε όσους πολίτες αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις, είπε: «Fuck you».

Οι δηλώσεις αυτές, που προκαλούν αίσθηση, έγιναν σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Σταυρίδης στη νορβηγική εφημερίδα «Bergens Tidente», στις 4 Αυγούστου, ενώ ήταν ακόμη στη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Στέλιου Σταυρίδη

Ο κ. Σταυρίδης ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των πολιτών στα σχέδια για το πάρκο του Ελληνικού. «Κάνουν μόνο κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Μην μου λες όχι. Πες μου ναι, πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στη… νοημοσύνη των Ελλήνων: «Αν οι Ελληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ’ το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», είπε στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Πωλείται: ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατ. κατοίκους».

http://www.tanea.gr/

2 thoughts to “Σταυρίδης κατά όσων αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις: «Αντε γαμ…» πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ”

  1. Περα απο το βρωμοστομα (που αποτελει και ενδειξη του ηθους του ανδρος αλλα και κοινη συνισταμενη στις συζητησεις των απανταχου Ελληνων-αφου το μ@λ@κ@ς μερικοι ξενοι νομιζουν οτι αντιστοιχει σε βαθμο συγγενειας !!! ) ,εχει αδικο ;;;

    Το μονο που εχουμε να αντιταξουμε σε μια προταση ειναι αρνηση !!!
    Μην τολμησει και πει καποιος οτι προτεινει κατι ,πεφτουν ολοι οι υπολοιποι πανω του να τον απαξιωσουν ,να τον ευτελισουν ,να τον βρισουν κ.ο.κ !!!
    Ουδεποτε εφαρμοστηκε οτιδηποτε στην ψωροκωσταινα ,επειδη παντα οι μισοι απαξιωναν την οποιαδηποτε προταση των αλλων μισων !

    Οσο για το πνευματικο επιπεδο αυτου του λαου ,νομιζω οτι δεν χρειαζονται σχολια .
    Φαινεται απο τα πεπραγμενα μας ,τα τελευταια σαραντα χρονια ,τι διανοιες ειμαστε …

  2. Και για να μην υπαρχουν ενστασεις για τα περι …διανοιας ,οριστε και ενα επικαιρο αρθρο :

    http://www.iefimerida.gr/news/119886/tι-είναι-η-αρχαία-ολυμπία-δύο-παράνομες-χωματερές-κιτσάτα-καφέ-του-80-μαγαζιά-με-παντόφλ

    Αυτα για να παψουν να νομιζουν μερικοι οτι ειναι καποιοι και οτι ολοκληρη η υφηλιος τους χρωσταει …

    Ποσο δικιο εχουν τα γνωμικα ,τελικα :

    ” οποιος δεν ξερει να ζυμωσει ,δεκα μερες κοσκινιζει ” !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *