«Τρέχει» ο έλεγχος για τα έργα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου!

Παναρκαδικό ΝοσοκομειοΚατόπιν των δεσμεύσεων και των εντολών του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, όπως προκύπτει από πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, έγινε η πρώτη συνάντηση του Π. Βαλασόπουλου, με τους ελεγκτές που έχουν την ευθύνη του εσωτερικού ελέγχου και δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες για το αντικείμενο του ελέγχου που τους ζητείται, όσον αφορά το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Επίσης, τέθηκε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του ελέγχου και αποσαφηνίστηκε ποια στοιχεία ζητά από τον έλεγχο αυτό το Υπουργείο Υγείας.

Να θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη συνάντηση, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής έθεσε το ζήτημα της καθυστέρησης των έργων  του Νοσοκομείο και ο Υπουργός απάντησε ότι με επιστολή του ζήτησε από την ελεγκτική εταιρεία Mazars που εκτελεί τον εσωτερικό έλεγχο του Νοσοκομείου , μέχρι 15 Σεπτεμβρίου να έχει κοινοποιήσει σχετική έκθεση. «Ανάλογα θα ενημερωθείτε και εσείς και εάν προκύψουν ζητήματα ΑΜΕΣΑ θα κινήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες» είχε πει προς την ΠΟΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Να σημειωθεί ότι πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτές τις εξελίξεις παίζει ο στενός συνεργάτης του Υπουργού Υγείας, Παναγιώτης Βαλασόπουλος (γνωστός οικονομολόγος και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου) ο οποίος είναι υπεύθυνος για την υπόθεση και είναι εκείνος που μεσολάβησε για να δρομολογηθούν εξελίξεις, μετά μάλιστα και από τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Καλημέρα Αρκαδία».

http://kalimera-arkadia.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *