Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, σε Διεθνή Ιατρική Ημερίδα στο ΓΝ Αττικής «ΚΑΤ».

60dbe6_26-8-2013, Ημερίδα στο ΚΑΤ (4)Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συμμετείχε σήμερα στις εργασίες της Διεθνούς Ιατρικής Ημερίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ».

Στην ημερίδα συμμετείχαν –μεταξύ άλλων- σαράντα πέντε (45) Ορθοπεδικοί Γιατροί από Πανεπιστημιακά και Δημόσια Νοσοκομεία της Κίνας, οι οποίοι παρακολούθησαν νέες χειρουργικές τεχνικές.

Σημειώνεται ότι τόσο το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ», όσο και το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης αποτελούν τα μεγαλύτερα τραυματο6829fc_26-8-2013, photo 1λογικά και ορθοπεδικά κέντρα στα Βαλκάνια.

Ο κ. Γεωργιάδης, κατά το σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τους Κινέζους ορθοπεδικούς ιατρούς, ανέφερε ότι «το ΚΑΤ είναι το μεγαλύτερο τραυματολογικό κέντρο στην Ελλάδα, όπου παρακολουθήσατε ήδη δύο μοντέρνες επεμβάσεις. Να ξέρετε ότι εδώ αντιμετωπίζονται τα πιο δύσκολα περιστατικά, κατά κανόνα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το Νοσοκομείο αυτό έχει φήμη και οι γιατροί του τυγχάνουν της εμπιστοσύνης του ελληνικού Λαού.

 Οι πόρτες της Ελλάδας είναι ανοιχτές. Θέλουμε να έχουμε στενή συνεργασία, στενή φιλία με τον σπb9e383_26-8-2013, photo 2ουδαίο Λαό σας και την μεγάλη χώρα σας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *