Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Σισμανόγλειο

Συγκέντρωση στο προαύλιο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου πραγματοποίησαν, σήμερα, οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο 4ωρης στάσης εργασίας 11:00- 15:00, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της κινητικότητας των υπαλλήλων και κάνοντας λόγο για απολύσεις εργαζομένων και διάλυση των νοσοκομείων.

σισμσνογλειο νοσοκ.Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, προγραμματίζουν ανοιχτή συνέλευση- συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλου του προσωπικού, στο προαύλιο του νοσοκομείου ενώ, την Τρίτη 20 Αυγούστου, δίωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (10:00- 12:00) και, στις 13:00, πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης με τα όμορα σωματεία και τους φορείς των όμορων δήμων για συντονισμό και κοινή δράση.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 21 και 22 Αυγούστου, έχουν αποφασίσει δίωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (10:00- 12:00) στο προαύλιο του Νοσοκομείου και κλείσιμο των ταμείων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, θα συμμετάσχουν στην 4ωρη στάση εργασίας (11:00- 15:00) που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *