Μάγισσες φέρτε βότανα. Ποια φυσικά προϊόντα χτυπούν τον πόνο

MAGAZAKI FISISΑπό το φαρμακείο της φύσης στο ντουλάπι της κουζίνας . Παρασκευάστε μόνοι σας το παυσίπονο που θα σας ανακουφίσει.Πριν τα παυσίπονα αποκτήσουν  μόνιμη θέση στο φαρμακείο του σπιτιού και στο συρτάρι του γραφείου μας, όσοι πονούσαν κατέφευγαν στα βότανα για να ανακουφιστούν  από τον πόνο.Σήμερα τα φυσικά  παυσίπονα έχουν  μπει για τα καλά στην ζωή μας αφού έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι καταπραΰνουν τους  πόνους φυσικά και κυρίως  δεν κοστίζουν ακριβά.
Σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία ένας στους πέντε ενήλικους  ταλαιπωρείται από καούρες στο στομάχι ,  πονόδοντο,  πόνους  στη μέση, ουρολοιμώξεις,αλλά και από φλεγμονές , και αρθριτικά .
Πριν καταφύγετε στο γειτονικό  φαρμακείο ανοίξτε τα ντουλάπια της κουζίνας και παρασκευάστε μόνοι σας το παυσίπονο για να ανακουφιστείτε από τους πόνους.
Σκόρδο για την αρθρίτιδα
 Απλώστε μια ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο μαζί με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο  στις αρθρώσεις που πονούν και  σε λίγα λεπτά θα νιώσετε τη διαφορά.
Ξύδι για την καούρα
Το γνωστό σε όλους  μηλόξυδο( ξύδι από μηλίτη)  είναι η καλύτερη και φυσικότερη ίαση για την καούρα. Προσθέστε σε ένα ποτήρι νερό  ένα κουταλάκι της σούπας ξύδι από μηλίτη  και πιείτε το σιγά σιγά.
Μούρα για ουρολοίμωξη
Έρευνες έχουν δείξει ότι μία μερίδα μούρα μπορούν να μειώσουν έως και 60% τον πόνο από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Σταφύλια για την μέση
Μελέτη του Πανεπιστήμιου του Οχάιο απέδειξε  ότι τα σταφύλια περιέχουν θρεπτικά συστατικά τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στην περιοχή της μέσης.
Ανανάς για το φούσκωμα από το φαγητό
Η βρομελίνη που βρίσκεται στον ανανά  μπορεί να σας απαλλάξει από το φούσκωμα και το βάρος που νιώθετε στο στομάχι. Επιπλέον, η κατανάλωση ανανά βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, σταματώντας τις κράμπες και τις φλεγμονές.
Γαρύφαλλο για τον πονόδοντο
Το μπαχαρικό γαρύφαλλο   καταπραΰνει τους πόνους από τον  πονόδοντο. Απλά  ταμπονάρετε με λίγο λάδι από γαρύφαλλο το δόντι που πονάει και θα ανακουφιστείτε άμεσα.
Πιπερόριζα για τη ναυτία
Η δράση της κατά της ναυτίας   είναι πλέον απεδεδειγμένη. Η πιπερόριζα  γνωστή και ως τζίντζερ  ανακουφίζει άμεσα από τα ενοχλητικά συμπτώματα της ναυτίας.
http://iatropedia.gr/articles/read/4746

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *