Skip to main content

Γη και ύδωρ δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να διορισθούν γιατροί στο Αιγαίο

νησιΓη και ύδωρ δίνει το υπουργείο υγείας στους νέους γιατρούς ώστε να στελεχωθούν τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας των ακριτικών περιοχών του Αιγαίου.
Μετά την άρνηση των νέων γιατρών  να διοριστούν στις ακριτικές περιοχές γεγονός που προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία τόσο στοςυ μόνιμους κατοίκους όσο και στους τουρίστες ο Άδωνις Γεωργιάδηςφέρεται αποφασισμένος να  επιλύσει το μείζον αυτό θέμα.
Έτσι ανοικτό είναι το ενδεχόμενο το υπουργείο  υγείας να προχωρήσει στην κάλυψη των  εξόδων  των γιατρών σε ενοίκιο και διαμονή.
Από την άλλη πλευρά η κατάσταση στο Αιγαίο είναι αποκαρδιωτική.Ενδεικττκή είναι n περίπτωση  της Πάτµου όπου στο Κέντρο Υγείας υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισµός για να διενεργηθούν
εξετάσεις, δεν υπάρχει όµως το προσωπικό, δηλαδή µικροβιολόγος και παρασκευαστής.
Συνέπεια οι ασθενείς να  αναγκάζονται να ταξιδέψουν στην Κάλυµνο ή και στη Ρόδο για να υποβληθούν σε  μικροβιολογικές εξετάσεις.
 Άλλη μια ακόμη  χαρακτηριστική περίπτωση είναι  η  Πάρος όπου το νησί  παραμένει χωρίς παιδίατρο  εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια Η θέση επαναπροκηρύσσεται διαρκώς,  αλλά οι γιατροί δεν προσέρχονται.

2 thoughts to “Γη και ύδωρ δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να διορισθούν γιατροί στο Αιγαίο”

  1. Τωρα ξυπνησε το Υπουργειο ;;;
    Τοσα χρονια που επιστημονες ταλαιπωρουνται και προσπαθουν ,με ιδια μεσα (με τα δικα τους λεφτα ανοητοι ,αλλιως δεν καταλαβαινετε !!!) να προσφερουν στο κοινωνικο συνολο και λοιδωρουνται απο πανω ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ,δεν βγηκε κανενας να πει ενα ευχαριστω !!!
    Ουτε απο το Κρατος ουτε απο τις τοπικες κοινωνιες !!!

    Αχαριστος λαος που νομιζει οτι ολα θα του ερθουν εξ’ ουρανου ,χωρις να προσπαθησει !
    Οι τοπικες κοινωνιες αντι να βοηθησουν ,σε πολλες περιπτωσεις εκαναν το αντιθετο ,βγαζοντας την ουρα τους απ’εξω και περιμενοντας το Κρατος να τα κανει ολα .
    Ενα Κρατος-κωμωδια που ολοι ,ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ,καταληστευαμε και που συνεχιζουμε να το κανουμε ακαθεκτοι !!!

    Τα πραγματα ειναι δυσκολα .Και δεν αναφερομαι στην κριση .
    Αναφερομαι σ’αυτον τον αξεστο ( οχι αμορφωτο ,υπαρχει διαφορα … ) λαο που γεννιεται και ανδρειωνεται στραβα κι’αναποδα ,νομιζοντας οτι ολα του ανηκουν και ολοι πρεπει να τον σεβονται χωρις αυτος να κουνησει το δαχτυλακι του .
    Παρτε παραδειγμα το περιστατικο με το νεαρο στο λεωφορειο στο Περιστερι .
    Ολοι βριζουν τον οδηγο ή τον ελεγκτη που επρωξαν το παιδι προς το θανατο .Και δικαια θα πειτε οι περισσοτεροι .
    Κανεις δεν βγηκε να πει οτι το παιδι αυτο ΔΕΝ ειχε εισιτηριο .Ουτε ακουσα να αναφερεται πουθενα οτι ο νεαρος εψαξε να βρει εισιτηριο αναμεσα στους επιβατες ……
    Δηλαδη τι θα γινει τωρα ;Οποιου του κατεβει θα μπαινει οπου θελει θα χρησιμοποιει οτι μεσο ή υπηρεσια θελει και δεν θα πληρωνει ;;;
    Ουτε την αξιοπρεπεια να παει με τα ποδαρακια του δεν ειχε ή ,μαλλον ,δεν διδαχτηκε να εχει !
    Πιθανως ακουσε και εμαθε και αυτος απο την οικογενεια ή τους γυρω του οτι “σιγα μην πληρωσω ,αφου αυτοι μας τα φαγανε και μας ταραξανε στους φορους .Δεν πληρωνω …” .
    Το ” δεν πληρωνω ” ειναι ευκολο να το λες .
    Δεν πληρωνω ,ομως ,σημαινει δεν θα εχω λεωφορεια ,Δημοσιες υπηρεσιες ,κοινωνικο κρατος ,Παιδεια ,φαρμακα ,ιατρους ( καλη ωρα ) !
    Σημαινει δεν εχω και δεν περιμενω ΤΙΠΟΤΑ !!!

    Αν δεν πληρωνεις δεν θα εχεις ΤΙΠΟΤΕ να περιμενεις .Αν δεν στρωσεις τον κωλο σου κατω να δουλεψει ,θα πεινασεις !Τα δανεικα ( που μας εκαναν να νομιζουμε οτι ειμαστε καποιοι ( και κοροϊδευαμε και τους γειτονες βαλκανιους ή αλλους λαους που πεινανε ) τελειωσαν …
    Αυτο θα χωρεσει ποτε στο χοντροκεφαλο του καθενος απο εμας !;!;!

    Απο την αλλη πλευρα ,το ποιος διαχειριζεται αυτα που πληρωνουμε οφειλουμε να το πραξουμε με συνεση .Οφειλουμε ΟΛΟΙ ,να το αποφασισουμε στην καλπη και να εκλεξουμε τους ικανους και οχι το καθε αξεστο Ταμηλο !!!

    Γι’ αυτο την επομενη φορα ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ψηφιζετε ,παρτε μαζι και το μυαλο σας .
    Μην πηγαινετε μονο και μονο γιατι θα κανετε μια τριημερη εκδρομη ή θα φατε κοψιδια .

    Γιατι με τα κοψιδια να τι καταφερατε !!!

  2. Και για να μην παρεξηγηθω .

    Δεν υποστηριζω οτι ο οδηγος και ο ελεγκτης επραξαν καλως .
    Απλα ,αξεστοι οπως εμαθαν να ειναι ( οπως και η πλειοψηφια του υπερεκτιμημενου αυτου λαου εμαθε ) ,δεν ηξεραν τον τροπο να επιβαλλουν τον νομο .
    Ο οποιος οριζει σαφως : ” τιμωρια ” και οχι ” εκτελεση ” …

    Μηπως αυτοι μεγαλωσαν αλλου ;;;
    Οχι βεβαια !
    Τεκνα της ” ημετερας παιδειας ” ειναι …

    ‘Η ,μαλλον ,θυματα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *