Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου της Ξάνθης .

ΞΑΝΘΗ ΝΟΣΟΚ.Η Ξάνθη αποχαιρετά σήμερα τον εκλεκτό συνάδελφο αναισθησιολόγο Δημοσθένη Παπαδόπουλο 49 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη ο αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου της Ξάνθης Δημοσθένης Παπαδόπουλος.Ο γνωστός γιατρός, 49 ετών, επιμελητής Α΄, του Νοσοκομείου της Ξάνθης τα τελευταία χρόνια δεν ασκούσε τα καθήκοντά του καθώς νοσηλευόταν σε διάφορες κλινικές εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με προβλήματα στο ήπαρ, εξαιτίας των οποίων και κατέληξε. Η κηδεία του γίνεται στις 5 το απόγευμα στον Αγ. Τρύφωνα Ξάνθης.

.
Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν το γιατρό που μας ανακούφιζε από τον πόνο. “εσύ που αντλείς το κύρος σου από την πολιτική εξουσία” είχε πεί σε κάποιον προηγούμενο αυθαιρετούντα διοικητή του νοσοκομείου “μετά από λίγους μήνες θα είσαι ένα τίποτα! κανείς δεν θα σε χαιρετάει… ίσως και να σου βαράνε καρπαζιές στην πλατεία!…εμένα πάντα θα με θυμούνται σαν τον γιατρό τους, που τους ανακούφισε από τον πόνο, τίποτα περισσότερο – τίποτα λιγότερο”.


Οι συνάδελφοί του

3 thoughts to “Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου της Ξάνθης .”

  1. Τα ειλικρινα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του .

    Και να καταληξω ,ποσο αδικος ειναι αυτος ο κοσμος οπου οι καλοι και δικαιοι τον αποχαιρετουν νωρις και επιβιωνουν τα παρασιτα της κοινωνιας …

    Στο καλο ,Δημοσθενη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *