Αίρεται το κώλυμα της εντοπιότητας για τους υποψήφιους διοικητές του ΕΣΥ

λέσβος νοσοκ.Ανοίγει ο δρόμος για να τοποθετηθούν  νέοι  διοικητές στα  δημοσία νοσοκομεία.Όπως προανήγγειλε ο υπουργός υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης  αίρεται το κώλυμα  της εντοπιότητας για τους μάνατζερ γεγονός το οποίο σημαίνει,ότι όσοι πιστοί επιθυμούν να διοικήσουν ας προσέλθουν….

Το κώλυμα της εντοπιότητας που εμπόδιζε τους υποψηφίους να υποβάλλουν τις σχετικές  αιτήσεις δεν  ισχύει πλέον.
Έτσι  ως τις 26 Αυγούστου μπορούν και πάλι  οι ενδιαφερόμενοι να  καταθέσουν  εκ νέου τα χαρτιά τους για να διεκδικήσουν μια θέση στην διοίκηση του ΕΣΥ.
Ο κ Γεωργιάδης   υποστήριξε  πως επιλέχθηκε η άρση του κωλύματος, επειδή πολλοί άξιοι διοικητές δεν υπέβαλαν αίτηση ενδιαφέροντος, λόγω του δυσβάσταχτου κόστους να μένουν σε άλλο σημείο από τον τόπο τους.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι  καιρό τώρα η αγορά Υγείας περιμένει να αλλάξουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων καθώς τα οξυμμένα προβλήματα του χώρου ζητούν λύση εδώ και τώρα.
Χαρακτηριστικό  παράδειγμα το Παναρκαδικό νοσοκομείο που παραμένει ακέφαλο από τότε που απομακρύνθηκε η διοικήτρια μετά το επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή.
Κατά την προσφιλή του τακτική ο Άδωνις Γεωργιάδης θα συναντήσει ο ίδιος τους νέους διοικητές για οδηγίες προς …ναυτιλομένους.
http://iatropedia.gr/articles/read/4684

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *