Άδωνις: Να παραιτηθεί ο κ. Βαρνάβας, εάν δεν υπάρξει απόλυση στην Υγεία – Πειθαρχικό παράπτωμα η κατάληψη νοσοκομείου

αδωνηςΝα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) κάλεσε την Δευτέρα 5 Αυγούστου ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τον Δημήτρη Βαρνάβα, εάν δεν υπάρξει καμία απόλυση στο χώρο του ΕΣΥ. Ο υπουργός Υγείας δήλωσε, μάλιστα, ότι εγγυάται προσωπικά ότι δεν πρόκειτια να υπάρξει ούτε μία απόλυση στο ΕΣΥ.

Την ίδια στιγμή, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους εργαζόμενους του ΕΣΥ “να μην παρασύρονται από κάποιους οι οποίοι έχουν κομματικά συμφέροντα και θέλουν να ‘πουλήσουν’ αντιπολίτευση”, ενώ προειδοποίησε ότι “η κατάληψη χώρων νοσοκομείων του ΕΣΥ αποτελεί παράνομη πράξη και όποιος τη διαπράξει ή την διαπράττει “να γνωρίζει ότι τελεί πειθαρχικό παράπτωμα εν μέσω της διαδικασίας της διαθεσιμότητας – κινητικότητας”.

Αναφερόμενος ιδιαιτέρως στην κατάληψη των εξωτερικών ιατρείων και των γραφείων της διοίκησης του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα” από τους εργαζόμενους του ιδρύματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι “το νοσοκομείο δεν κλείνει, αυτή η υγειονομική δομή ενισχύεται και εκείνοι οι οποίοι αντιδρούν παρασύρονται από εξωνοσοκομειακά κέντρα κομματικών συμφερόντων”.

Από Βασίλη Βενιζέλο

Υgeia360.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *