Σωματείο εργαζομένων Ναυπλίου. Καταγγελία για τόν Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας

αργοςΟ Διοικητής του ενοποιημένου Νοσοκομείου Αργολίδας κος Άρχοντας Ιωάννης με το υπ’αριθμ. 4374 της 30/07/2014 έγγραφό του ζητάει να μετατοπιστούν εφημερίες από τη Νοσηλευτική Μονάδα του Αργους στη Νοσηλευτική Μονάδα του Ναυπλίου τη στιγμή που εδώ και 2 χρόνια ο εν λόγω Διοικητής έχει επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον του, τη παρουσία του και τους στόχους του στην ανάδειξη της Νοσηλευτική Μονάδας Αργους ως κυρίαρχης στην δευτεροβάθμια περίθαλψη στην Αργολίδα. Το Νοσοκομείο Ναυπλίου όχι μόνο δεν έχει αξιολογηθεί από το Διοικητή για το έργο του και την προσήλωση των εργαζομένων στα προβλήματα των ασθενών αλλά έχει σκόπιμα εγκαταληφθεί στην τύχη του χωρίς προσωπικό, χωρίς στήριξη και οικονομικούς πόρους.

Και ερωτά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ Ν Ναυπλίου πως κε Αρχοντα ζητάτε μετατόπιση εφημεριακών ημερών στο Ναύπλιο όταν καθημερινά στηρίζετε τη Νοσηλευτική Μονάδα του Αργους? Γιατί συνεχίζετε να λειτουργείτε ως διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους? Λειτουργείτε σε αυτό το σενάριο αυτόνομα ή βάση κάποιου πολιτικού σχεδίου?

Ο Σύλλογος εργαζομένων του ΓΝΝαυπλίου σας καταγγέλει ότι με την μέχρι τώρα στάση σας και την επιπόλαια προσέγγιση στα ζητήματα υγείας που μέχρι σήμερα έχετε επιδείξει θέτετε σε κίνδυνο όλα τα επείγοντα περιστατικά του Νομού Αργολίδας. Απόδειξη σε αυτό αποτελούν τα έγγραφα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του διευθυντή του χειρουργικού τομέα του ΓΝΝαυπλίου.

Ναύπλιο 1/08/2013 ΤΟ Δ.Σ

Του Συλλόγου Εργαζομένων στη

Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *