Επίσκεψη Μπέζα στο νοσοκομείο της Άρτας

μπεζαςΣτο Νοσοκομείο Άρτας, κοντά στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.

Η επίσκεψή του έγινε δυο μέρες μετά το πολύνεκρο τροχαίο που συγκίνησε την Ελλάδα. Ο κ. Μπέζας συνεργάστηκε με την διοίκηση του Νοσοκομείου, τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και μίλησε αρκετή ώρα με το προσωπικό. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και η κόπωση εμφανής στα πρόσωπα γιατρών και νοσηλευτών.

Μετά την έξοδό του από το Νοσοκομείο, ο υφυπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Λυπάμαι που βρίσκομαι στο Νοσοκομείο Άρτας με αφορμή το τραγικό συμβάν της περασμένης Πέμπτης. Ένα τροχαίο που συγκλόνισε όλη τη χώρα εξαιτίας της σφοδρότητας του και φυσικά των πολλών νεανικών ζωών που χάθηκαν. Ακόμα και τα συλλυπητήρια φαντάζουν τόσο λίγα μπροστά στο κακό που έγινε.

Θέλησα όμως να έρθω και το έκανα, γιατί ακριβώς, αισθάνθηκα την ανάγκη, να βρεθώ κοντά στους εργαζομένους, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τη διοίκηση του Νοσοκομείου και να εκφράσω με τον τρόπο αυτό την αναγνώριση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Χωρίς να δυσανασχετήσουν, μέσα σε ελάχιστη ώρα, διακόπτοντας τις διακοπές τους και άγρυπνοι επί δύο εικοσιτετράωρα προσέφεραν τον καλύτερο εαυτό τους. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις ελλείψεις του Συστήματος Υγείας. Όταν όμως υπάρχει τόση συγκινητική προσφορά ανθρωπιάς, όλα προσπερνιόνται. Και τα όποια προβλήματα φαντάζουν μικρά για να σταθούν εμπόδιο.

http://www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *