10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2013

head1Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε μια εποχή δυναμικών κοινωνικών και οικονομικών εξελίξεων στην χώρα μας και στον διεθνή ορίζοντα, και παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, φιλοδοξούμε να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα της ειδικότητάς μας, αλλά και την ανάγκη περαιτέρω έκπτυξης, εκσυγχρονισμού και εναρμόνισης με τις κοινωνικές ανάγκες και τις διεθνείς εξελίξεις.

 

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι “Οὐκ εν̓ τῷ πολλῷ τὁ εὖ” και γι’αυτό νομίζουμε ότι η ποιότητα και όχι η ποσότητα των θεμάτων θα ανεβάσει το επίπεδο του συνεδρίου. Εκ των “ουκ άνευ” είναι και η καθολική ενεργός συμμετοχή όλων των συναδέλφων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από την διεθνή κοινότητα, η οποία και θα προσδώσει κύρος και αίγλη στην επίσημη και σημαντική αυτή επιστημονική εκδήλωση της ΕΕΠΕΑΧ.

 

Έχουμε υποχρέωση να προβάλουμε το έργο μας στον ελλαδικό και διεθνή χώρο και να αποδείξουμε τη σημαντική συμβολή της ειδικότητας στην ιατρική κοινότητα και την κοινωνία.

 

Θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενθαρρυνθεί και διευκολυνθεί η μεγάλη συμμετοχή των νεώτερων συναδέλφων μας, ώστε με την ενεργό επιστημονική και φυσική παρουσία, η συμμετοχή τους στα δρώμενα, να αναδείξουν τους στόχους και τυχόν προβλήματα στην καριέρα τους.

 

Με τις σκέψεις αυτές και την υπόσχεση οτι το συνέδριό μας θα είναι επιστημονικά ιδιαίτερα ελκυστικό-παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες – και θα δώσει την ευκαιρία για ανατροφοδότηση όχι μονο ιδεών αλλά και κοινωνικών σχέσεων.

Σας καλώ όλους να ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκληση για την δημιουργική πορεία και ενεργό συμμετοχή στην κορυφαία εκδήλωση της εταιρείας μας. για την επιτυχία του συνεδρίου και ταυτόχρονα για την προβολή του έργου των πλαστικών χειρουργών.

Γεώργιος Κόκκαλης

Πρόεδρος Συνεδρίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30 7 2013    ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *