Οργή στα Τρόπαια – Αντιδρούν στο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας, και ετοιμάζονται να αποκλείσουν δρόμους (vd)

τροπαιαΜεγάλη διαμαρτυρία έγινε την Δευτέρα στον Κέντρο Υγείας Τροπαίων για το ενδεχόμενο κλείσιμο του. Ο κόσμος διαμαρτύρεται έντονα λέγοντας ότι αυτό το Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί 52 χωριά της Γορτυνίας και δεν πρέπει να κλείσει. Δεν αποκλείουν τη συγκέντρωση υπογραφών και να κλείσουν δρόμους!

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει οδηγός για το ασθενοφόρο και γίνονται μεταφορές ασθενών με Ι.Χ. αυτοκίνητα!

Γενικότερα, στους συγκεντρωμένους, υπήρχε κλίμα οργής για την τρικομματική κυβέρνηση και για όσους σχεδιάζουν να κλείσουν το Κέντρο Υγείας.

Ενώ, επισημάνθηκε η απουσία του Δημάρχου Γορτυνίας και των τοπικών αρχών, από την κινητοποίηση των πολιτών…

http://www.kalimera-arkadia.gr/

2 thoughts to “Οργή στα Τρόπαια – Αντιδρούν στο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας, και ετοιμάζονται να αποκλείσουν δρόμους (vd)”

  1. Κλείνουν νοσοκομεία,κέντρα υγείας,σχολεία,απολύουν μεροκαματιάρηδες,
    εκπαιδευτικούς,δημοτικούς αστυνομικούς,στιγματίζουν ανθρώπους οι άθλιοι ως τεμπέληδες.
    Το έργο καταστροφής και ξεπουλήματος της χώρας μας σε πλήρη εξέλιξη με την συνδρομή των τάχα πολιτισμένων Ευρωπαίων Συμμάχων μας!! Ολα αυτά τάχα γιά να μείνουμε στο…ΕΥΡΩ τους,γιά να μην γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμα.Μήπως τελικά αυτό που φοβούνται οι ….δήθεν σύμμαχοι- δανειστές(την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα) και οι ντόπιοι δοσίλογοι πολιτικοί μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία γιά να σταματήσει η εκποίηση και η καταστροφή τς χώρας μας;

  2. Κωστη ,

    Θα κανουν τα παντα μηπως και βρουν ενα τροπο να μην ακουστει η λεξη χρεοκοπια στην Ελλαδα και ,γενικοτερα στην Ευρωζωνη .
    Ειναι γνωστη η ευαισθησια των Ευρωπαιων με τον ορο αυτο ,γιατι σημαινει καταστροφη !
    Και αυτη η κομπλεξικη Ευρωπη που γνωρισε δυο παγκοσμιους πολεμους δεν θελει με τιποτα να ξανακαταστραφει …
    Κι’ αν συμβει κατι τετοιο σε ενα κρατος-μελος ,η μπαλα θα παρει και αλλα μαζι της .
    Γι’αυτο οι αντιπροσωποι μας τρομοκρατουνται συνεχεια και τους τονιζεται οτι αν γινει κατι θα μεινετε μονοι και θα πεθανετε απο την πεινα .

    Απο την αλλη με τι αυτοπεποιθηση και τι δυναμεις να σηκωθει και να σταθει στα ποδια του αυτος ο λαος ,ο οποιος ειχε μαθει στα δανεικα και στην ευκολη ζωη ,να παραγει 5 και να ξοδευει 15 ;
    Χρονια εκπαιδευτηκε να ζητα περισσοτερα απο οσα αξιζε ,εκμεταλλευομενος την αρχαια του κληρονομια που ,ουτε τη διατηρησε ,ουτε ειχε και το μυαλο να βασιστει επανω σε αυτη και να αναγεννηθει ,οπως θα οφειλε .
    Ισως γιατι δεν ειναι δικια του ,τελικα .

    Μακαρι να μπορουσαμε να αντιδρασουμε καπως ,αλλα ουτε κι’ αυτο το ξερουμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *