ΙΣΑ. Θα δώσουν λόγο τα Σωματεία «Σφραγίδες» για την προδοσία τους στους Ασθενείς πολίτες…

ΙΣΑsmallΦαίνονται αμετανόητοι κάποιοι ολίγοι που επικαλούμενοι τα Σωματεία «Σφραγίδες» τους συνεχίζουν να προδίδουν, όχι μόνο τους Γιατρούς συναδέλφους τους, αλλά και τους Ασθενείς πολίτες.

Φαίνεται δυστυχώς, πως ξεχνούν ότι η Ιατρική είναι λειτούργημα. Γι αυτό άλλωστε πολεμούν και τον Ιατρικό Εθελοντισμό για τους Ανασφάλιστους και τη Δωρεάν Υγεία για τους Ασφαλισμένους… γι αυτό βλέπουν τα πάντα μόνο επαγγελματικά… και εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια…

Αυτοί οι κατά Σύστημα Υπονομευτές των αποφάσεων της ΓΣ του ΠΙΣ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και των λοιπών ιατρικών Συλλόγων, συνεχίζουν με περισσό θράσος, να υπεραμύνονται της άφρονος τακτικής τους, ομιλώντας για λιβελογραφήματα, και άλλα τοιαύτα…

Όμως, στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και τις άστοχες ενέργειες και προτάσεις τους, βρίσκουν και θα βρίσκουν απέναντί τους, όχι μόνο τη συντριπτική πλειοψηφία του Ιατρικού Κόσμου, αλλά και το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών πανελλαδικά.

Για την ταμπακιέρα κουβέντα: Το ότι ξεσήκωσαν τους Ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και τους εκπροσώπους τους, με την πρότασή τους για το 5ευρω, προφανώς λόγω της μεγάλης περίσκεψης για την υποβολή παρόμοιων φιλολαϊκών προτάσεων προς την ηγεσία του ΥΥΚΑ, δεν το αντελήφθησαν καν….και αρκέστηκαν στο «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Τους αφήνουμε στον οίστρο τους και τις εμμονές τους, να αναζητούν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, να συνεχίζουν την προσπάθεια μηδενισμού σειράς παρεμβάσεων του ΔΣ του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, με απτά αποτελέσματα υπέρ των γιατρών, να αγνοούν το κοινωνικό έργο του ΙΣΑ και να συνεχίζουν να βυσσοδομούν κατά προσώπων και θεσμών.

Τους παραδίδουμε στους χιλιάδες Ανασφάλιστους Ασθενείς που εξυπηρετήθηκαν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και στα Παραρτήματά του από εθελοντές γιατρούς μέλη μας.

Τους παραδίδουμε στους εκατομμύρια Ασφαλισμένους, τους οποίους σπρώχνουν, να βάλουν ακόμη βαθύτερα το χέρι στην τσέπη.

Αυτούς, που ως άλλοι Εφιάλτες πρόδωσαν τους συναδέλφους τους ενάντια στις αποφάσεις του ΙΣΑ και του ΠΙΣ για ίδιο συμφέρον και ίδια προβολή, τους παραδίδουμε στο Ιατρικό Σώμα, το οποίο τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.

Τόσο ο Ιατρικό Κόσμος και οι Έλληνες Πολίτες, αισθητήριο και νου διαθέτουν, ώστε να κρίνουν ποιοι υπηρετούν το καλώς εννοούμενο συμφέρον των Ελλήνων Γιατρών και των Ελλήνων Πολιτών και ποιοι τα καλά και συμφέροντα για τις τσέπες αυτών.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούν ομοψυχία από αυτούς που την αντιλαμβάνονται και αυτούς που την επιθυμούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                    ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *