Γ.Ν.Καλαμάτας. Κατασκευή νέων περιφερειακών ιατρείων

νοσοκ. καλαματαςΔημοπρατήθηκε χθες Τρίτη 23.07.2013 η κατασκευή του νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ.Δ. Βλαχόπουλου και το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες θεμελίωσης.

Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στην κοινοπραξία «Σκούφης-Αναστασοπούλου» προσφέροντας το ποσοστό έκπτωσης 36%. Στο διαγωνισμό κατατέθηκαν συνολικά έντεκα προσφορές με ποσοστό έκπτωσης από 35 % έως 28 %.

Θυμίζουμε ότι η κατασκευή του Π.Ι.Βλαχόπουλου όπως και αυτό της Μεθώνης έχουν ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου τους προηγούμενους μήνες. Επίσης «τελεσιδίκησαν» και οι ενστάσεις που είχαν υποβληθεί για την αναβάθμιση της κατασκευής του Π.Ι.Μεθώνης, συνεπώς άνοιξε και εκεί ο δρόμος για τις εργασίες κατασκευής του.

 

Κλείνοντας το επόμενο 15νθήμερο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ και η κατασκευή του Π.Ι.Πεταλιδίου.

 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

 

« Βήμα-βήμα, μέρα με την ημέρα, μία συλλογική προσπάθεια στο τομέα της Υγείας στη Μεσσηνία δικαιώνεται. Πριν 2,5 χρόνια, όταν εκπονούσαμε τον επιχειρηματικό σχεδιασμό για πολλούς αυτά φάνταζαν άπιαστα όνειρα και μεγάλα λόγια.

 

Σήμερα η πραγματικότητα επιβεβαιώνει ότι όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά, αγάπη και πίστη για αυτό που κάνεις και διάθεση να συνεργάζεσαι με ΟΛΟΥΣ τότε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να ελπίζουμε, μπορούμε να αισιοδοξούμε. Αυτή την πορεία δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά ακόμη.

 

Να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου όπως επίσης την Περιφέρεια Πελοποννήσου και όλους τους Δήμους της Μεσσηνίας για την δημιουργική σχέση συνεργασίας που έχουμε μαζί τους.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *