Α. Λυκουρέντζος. Οι 39 συνεργάτες του υπουργού

λυκουρεντζοςΔιαβάζοντας τούτο τον καιρό την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ανακαλύπτει κανείς πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που σχετίζονται με τον πρόσφατο ανασχηματισμό. Οπως φέρ’ ειπείν τους υπαλλήλους που έφερε ένας υπουργός κατά τη διάρκεια της θητείας του. Στοιχεία που μάλλον δεν παρουσιάζονται ποτέ στην τρόικα, η οποία ζητεί συνεχώς απολύσεις ή κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Ο κ. Α. Λυκουρέντζος, για παράδειγμα, έφυγε από υπουργός Υγείας και μαζί του έφυγαν με αυτοδίκαιη λήξη της υπηρεσίας τους 39 υπάλληλοι, συνεργάτες, σύμβουλοί του, όπως θέλετε να τους ονομάσετε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι υπάλληλοι που είχαν διοριστεί επί κ. Λυκουρέντζου ήταν 7 μετακλητοί, 14 ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες, 16 αποσπασμένοι και 2 δημοσιογράφοι. Από τον κ. Μ. Σαλμά έφυγαν περίπου άλλοι τόσοι. Εφυγαν αυτοί, έρχονται όμως άλλοι των νέων υπουργών. Ετσι, για να υπάρχει στο Δημόσιο κινητικότητα. Ενας φεύγει, ένας έρχεται…

http://www.tovima.gr

2 thoughts to “Α. Λυκουρέντζος. Οι 39 συνεργάτες του υπουργού”

  1. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν η ΤΡΟΙΚΑ ήθελε, θα μπορούσε να μάθει τι γίνεται. Αλλά επειδή είναι κι αυτή ένα πολύ ΄΄όμορφα΄΄ στημένο παραμύθι, με μπαμπούλες και φοβισμένα παιδάκια, το δράμα του δημοσίου βίου, γίνεται ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ καθημερινά με τους ίδιους τρόπους και από τους ίδιους ανθρώπους που μας εφτασαν εδώ που βρισκόμαστε. ΟΛΑ τα άλλα είναι μπαρουφολογίες για ευρεία κατανάλωση των ανεγκέφαλων και απροβλημάτιστων, που περιμένουν να βήξει η τρόικα για να καταλάβουν πως …..έβαλε κρύο….

  2. Γιατι να σκασει η τροϊκα ;;;

    Η αποστολη της ειναι να μαζεψει οσα περισσοτερα μπορει απο τα δανεικα που ,αφειδως ,μοιραζονταν επι δεκαετιες ( και εμεις δεν ειχαμε ουτε κουκουτσι μυαλο να τα αξιοποιησουμε ,παρα τα καναμε 4Χ4 ,εξοχικα και κοτερα ) και οχι να δημιουργησει ενα κρατος δικαιου !

    Για να δημιουργηθει ενα τετοιο κρατος θα πρεπει να εχει και το αναλογο δυναμικο ,τους καταλληλους πολιτες .

    Και αυτο το τελευταιο ειναι οχι μονο δυσκολο .Στην περιπτωση μας ,ακατορθωτο !!!

    Δειτε τι καραγκιοζιλικια σκεφτονται να εφαρμοσουν για οσους δεν κοβουν αποδειξη :

    http://www.iefimerida.gr/news/115864/σκέψεις-για-λουκέτο-σε-όσες-εστιατόρια-καφέ-και-μπαρ-που-δεν-κόβουν-αποδείξεις

    Αυτες οι γελοιοτητες ουτε στην υποσαχαρια Αφρικη δε συζητιουνται .Ποσο μαλλον εφαρμοζονται …
    Εδω ,θα το πω για χιλιοστη φορα ,δεν καταφεραν ουτε το καπνισμα να απαγορευσουν .Θα καταφερουν με αστυνομικα μετρα να διδαξουν φορολογικη συνειδηση !;!;!
    Ειναι σαν να προσπαθεις να μαθεις ενα τυφλο να διαβασει !!! Ε ,ρε γελια !!!

    Γι’ αυτο μην ελπιζετε σε καλυτερες μερες .
    Τυχοδιωκτες ημασταν παντα και ετσι θα συνεχισουμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *