Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μεσσήνης ιατρό κ.Γ.Στραβόλαιμο

MESSINI_7_2013Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 22.07.2013 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος στο γραφείου του με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μεσσήνης ιατρό κ.Γ.Στραβόλαιμο.

Στόχος της συνάντησης ήταν η αποτελεσματική λειτουργία των Περιφερειακών-Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου Μεσσήνης και η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων στα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Ο κ.Στραβόλαιμος κατάθεσε την ικανοποίησή του για τις υπηρεσίες που προσφέρει το ιατρικό προσωπικό στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου επισημαίνοντας κάποια ιατρεία στα οποία θα πρέπει να εντατικοποιηθούν οι επισκέψεις ιατρών για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις των εργασιών στο Κ.Υ.Μεσσήνης.

 

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας από πλευράς του ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Μεσσήνης κ.Γ.Στραβόλαιμο για το επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του Δήμου Μεσσήνης τονίζοντας ότι μέσα από αυτή τη σχέση συνέργειας και συμπόρευσης έχουν επιτευχθεί σημαντικά βήματα βελτίωσης στην παροχή υπηρεσίων υγείας στην περιοχή του Δήμου Μεσσήνης.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *