Πότε θα έρθουν οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία; Τι θα κάνει ο νέος υπουργός

nosokomeia Με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να τοποθετηθούν τελικώς νέοι διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία. Εδώ και μήνες ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος είχε προγραμματίσει τις αλλαγές οι οποίες ωστόσο «κόλλησαν» στην τρικομματική κυβέρνηση. Τι θα κάνει ο νέος υπουργός στη δικομματική κυβέρνηση;

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Σε αναμονή βρίσκονται δεκάδες υποψήφιοι νέοι διοικητές και υποδιοικητές των δημοσίων νοσοκομείων καθώς περιμένουν εδώ και καιρό να δούνε εάν θα διοριστούν. Άλλωστε εδώ και καιρό έχουν υποβάλει αιτήσεις οι οποίες είχαν αξιολογηθεί από την αρμόδια επιτροπή που είχε δημιουργηθεί στο υπουργείο Υγείας.

Σε αναμονή είναι όμως και οι νυν διοικητές οι οποίοι περιμένουν να διαπιστώσουν εάν θα μείνουν ή θα φύγουν. Αποτέλεσμα είναι πολλοί εξ αυτών να έχουν παγώσει και διάφορες διαδικασίες μέσα στα νοσοκομεία και να δημιουργούνται και νέα πρόσθετα προβλήματα στη λειτουργία τους. Ποιος άλλωστε θα εργαζόταν εάν γνώριζε ότι πολύ σύντομα θα βρισκόταν εκτός της εργασίας του.

Η αλλαγή της πολιτικής κατάστασης όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι θα φέρει νέες καθυστερήσεις στο διορισμό των διοικητών στο ΕΣΥ. Άλλωστε ήδη πριν τον ανασχηματισμό ο τέως υπουργός είχες επισημάνει ότι η όλη διαδικασία μετατίθεται για το τέλος καλοκαιριού.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο νέος υπουργός Υγείας αναμένεται να επανεξετάσει από την αρχή το θέμα των προσώπων που θα στελεχώσουν τα νοσοκομεία κάτι που πιθανώς να φέρει και άλλες καθυστερήσεις.

Στην περίπτωση εξάλλου που θα επιδιώξει να τοποθετήσει στο ΕΣΥ άλλα πρόσωπα από αυτά που είχαν επιλεγεί επί Λυκουρέντζου, είναι βέβαιον ότι θα απαιτηθεί πολύς χρόνος.

http://iatropedia.gr/articles/read/4417

One thought to “Πότε θα έρθουν οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία; Τι θα κάνει ο νέος υπουργός”

  1. ” Αυτα που μας πιεζουν να κανουμε οι ξενοι ,επρεπε να τα ειχαμε κανει απο μονοι μας ” .

    Ειναι η διαπιστωση του νεου Υπουργου Υγειας …

    Σωπα ρε μεγαλε ;;;
    Και γιατι δεν τα κανατε τοσο καιρο ;;;
    Ποιος σας εμποδιζε ;;;

    Να σου πω εγω ποιος .
    Το κουφιο το κεφαλι το δικο σου και της πλειοψηφιας των κατοικων αυτης της ατυχους χωρας που ,το μονο που ξερουν ειναι να καταριουνται θεους και δαιμονες για τα δεινα που τραβανε !
    Γιατι ειναι ανικανοι να στρωσουν κατω το κωλο τους ,να επεξεργαστουν λυσεις και να τις εφαρμοσουν ,
    Το μονο που ξερουν ειναι να μιλανε ωρες ,ημερες ολοκληρες και να αναζητουν τις αιτιες του προβληματος αλλα λυση καμμια …
    Αν δε φανε βουρδουλια στα πισινα ειναι ικανοι να τσακωνονται για ασημαντα πραγματα παραμεριζοντας το κοινο καλο !
    Λες και οι δομες του κρατους πρεπει να εξαρτωνται απο τον καθε Υπουργο και οχι να ειναι αναγνωρισμενες ,ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ,προσωπικοτητες με μονο κριτηριο το καλο του τοπου ;

    Οπως βλεπετε τρια και πλεον χρονια πανε στραφι .Επειτα και απο το ξεγυμνωμα της Ελληνικης πραγματικοτητας ο καθε Υπουργος θεωρει τη θεση τσιφλικι του και ψαχνει να βολεψει τους δικους καθε φορα ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

    Και σεις τρεχετε απο πισω τους σαν τους χανους για να σας υπογραψουν αυτογραφα …

    Τον αραπη κι’ αν τον πλενεις ,το σαπουνι σου χαλας .
    Με ολο το σεβασμο προς την Αφροαμερικανικη φυλη ,ειμαστε πολυ μαυροι για να αλλαξουμε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *