Άντε στο διάολο αλήτες..

Πριν λίγο καιρό προκλήθηκε σάλος με την επίσημη ομολογία του ΔΝΤ ότι έκανε λάθος στην εφαρμογή των Μνημονίων εξαιτίας κακού υπολογισμού ενός πολλαπλασιαστή.

 

Δεν μας ενημέρωσαν για το μέγεθος του λάθους, ενώ δήλωσαν με θράσος πως δεν πρόκειται ν΄ αλλάξουν πολιτική. Εν ολίγοις το λάθος του ΔΝΤ θα πληρώσει εξ ολοκλήρου ο ελληνικός λαός.

 

Σαμαράς, Στουρνάρας και Βενιζέλος δεν έβγαλαν άχνα γι αυτή την τερατώδη περίπτωση απάτης, για τον απλούστατο λόγο ότι και οι τρείς είναι με το μέρος των απατεώνων.

 

Τώρα, έγκυρες αποτιμούν το ύψος του λάθους.ΠΡΟΣΦΑΤΑ το ΔΝΤ παραδέχθηκε πως το 1ο Μνημόνιο που εφαρμόστηκε για τη διάσωση της Ελλάδας απέτυχε καθολικά κλικ εδω

 

Το λοιπόν 43 δις ευρώ έπεσε έξω η τρόικα!

 

Αυτά τα σαράντα τρία δις ευρώ τα πληρώσαμε από την τσέπη μας. Μας τα φέσωσαν το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Κι έχουμε τα καναπεδόσκυλα να μας απειλούν πως αν δεν είμαστε ήσυχοι, πειθήνιοι και εργατικοί δε μας δώσουν τη δόση μας οι δανειστές.

 

Μας απειλούν πως αν δε δεχτούμε τους κουτσαβακισμούς του Σαμαρά και την ακατάσχετη μπουρδολογία του Βενιζέλου θα πτωχεύσουμε.

Άντε στο διάολο αλήτες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *