Μαζεύει τα πράγματα της η Σκοπούλη. Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τα προσωπσκοπουλιΕξάλλου, ήταν η πρώτη που αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, με κατεύθυνση της οδό Αριστοτέλους 17. Ο τρόπος αντίδρασης της πάντως, και η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι εδώ και καιρό η κ. Σκοπούλη, αισθανόταν εξαιρετικά άβολα με τους συναδέλφους της Ανδρέα Λυκουρέντζο και Μάριο Σαλμά. Οι σχέσεις μεταξύ των τριών είχαν διαρραγεί από την πρώτη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Φωτεινή Σκοπούλη, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ στην ίδια δεν έχουν δοθεί αρμοδιότητες.

 

Πρόσφατα μάλιστα δεν δίστασε να εξακοντίσει κατηγορίες ακόμη και εναντίον του ίδιου του Πρωθυπουργού για τους χειρισμούς του σε κυβερνητικά θέματα.

http://iatropedia.gr/articles/read/4380

One thought to “Μαζεύει τα πράγματα της η Σκοπούλη. Το παρασκήνιο της αποχώρησης”

  1. Για να καταλαβετε τι κουμασια ειμαστε !

    Η χωρα διαλυεται μερα με τη μερα και η Κα Σκοπουλη ( αντιστοιχα και οι υπολοιποι συντελεστες του Υπ. Υγειας ) ” αισθανοταν αβολα ” με τους συναδελφους της …

    Αντι να καταπιουν μιση ,στειρες αντιπαραθεσεις και οτιδηποτε αλλο εμπαινε στη μεση και εμποδιζε την πορεια της χωρας προς την εξυγιανση των θεσμων και το δρομο προς την ανακαμψη ,να το βουλωσουν και να βαλουν τον κ@λο τους κατω να στρωθουν στη δουλεια ,αυτοι συναγωνιζονταν στο ποιος ειναι ο μεγαλυτερος μ@λ@κας εκει μεσα !!!
    Και καλα αυτοι .
    Εκεινος ο ανοητος ο Πρωθυπουργος ( που τρεχουν και του ζητανε και αυτογραφα ,τα προβατα ) τι εκανε τοσο καιρο ; Δεν τους επιτηρουσε ;;;Τι περιμενε και δεν την ή τους απομακρυνε οταν η Κα Σκοπουλη ελεγε οτι δεν της εδωσαν αρμοδιοτητες !;!;!
    ” Οι σχεσεις μεταξυ των τριων ειχαν διαρραγει απο την πρωτη στιγμη … ” !!!
    Αφου δεν τους εχει ” διαρρηξει ” κανενας το κεφαλι ακομα ,παλι καλα …

    Αλλα ποιος ;;; Ολοκληρη η χωρα απο τετοιας ποιοτητας υποκειμενα κατοικειται !
    Κορακας ,κορακου ματι βγαζει ; Δε βγαζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *