Γιατροί προς Λυκουρέντζο: Πληρώστε τώρα τα χρέη σας! Δεν έχουμε χρήματα για τις οικογένειές μας

Μγιατροίε δύο επιστολές προς τους συναρμόιους υπουργούς Λυκουρέντζο και Μανιτάκη, οι γιατροί της Αθήνας (ΙΣΑ) ζητούν να πληρωθούν άμεσα τα παλιά χρέη προς τον κλάδο ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά ζητήματα βιοπορισμού.

Με επιστολή του ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας προς τον υπουργό Υγείας Αν.Λυκουρέντζο και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αν Μανιτάκη ζητά να λυθούν άμεσα όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που δημιουργούν κολλήματα στην αποπληρωμή των οφειλών προς τους γιατρούς οι οποίοι δεν έχουν εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη εδώ και τρία χρόνια!

Από τον υπουργό Υγείας οι γιατροί ζητούν μάλιστα να προωθήσει ειδική νομοθετική ρύθμιση με την οποία να προσπερνιούνται ζητήματα που προκύπτουν με το ελεγκτικό συνέδριο το οποίο δεν εγκρίνει τον πρόχειρο λογιστικό έλεγχο για να πληρωθούν οι γιατροί.

Μάλιστα ο ΙΣΑ στην επιστολή του κάνει έκκληση να γίνει άμεσα η νομοθετική ρύθμιση αυτή καθώς όπως τονίζει: «οι γιατροί πλέον βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, αδυνατώντας, παρελθόντος του χρόνου, να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να διασφαλίσουν τα μέσα βιοπορισμού της οικογένειάς τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *