Ανοίξτε τις πύλες της κόλασης

χαρδαβελλαςΠοιος ηλίθιος, άσχετος, ξυλοσχίστης ή μαλάκας έχει σκεφτεί να βγαίνει σε πλειστηριασμό το μοναδικό σπίτι που θα έχει κάποιος φουκαράς, που δεν έχει να πληρώσει το δάνειό του στην τράπεζα και να κατάσχονται μισθοί και συντάξεις σε όποιον χρωστάει στην εφορία από 300 ευρώ και πάνω;

Τυφλοί είναι; Κουφοί είναι; Τρελοί είναι; Δεν πήραν κανένα μήνυμα από αυτά που συμβαίνουν στην Τουρκία; Μία σπίθα χρειάστηκε –να μην κοπούν 5-6 δέντρα σε πάρκο της Κωνσταντινούπολης και βγήκε το τζίνι από το μπουκάλι της οργής και πήραν φωτιά τα τόπια.

Όχι γιατί εκεί οι άνθρωποι πεινάνε και δεν μπορούν να ζήσουν όπως στην Ελλάδα, αλλά γιατί δεν τους γουστάρει ο ισλαμικός συντηρητισμός του Ερντογάν.

Αντιλαμβάνονται τι μπορεί να γίνει αν βάλουν φωτιά με τέτοια μέτρα σε έναν λαό που είναι γεμάτος οργή και απελπισία για τη δυστυχία που του προκάλεσαν οι πολιτικοί;

 

Θα καεί το σύμπαν. Δηλαδή πάνε με τέτοιες νεοφασιστικές αποφάσεις να βγάλουν το λαό στο δρόμο.

 

Βεβαίως πρέπει κάποια στιγμή να εξοφληθούν αυτά τα δάνεια και τα όποια μικροχρέη στην εφορία. Αλλά για όνομα του Θεού, δώστε τους μία προθεσμία, μία ανάσα και μην τους παίρνετε ό,τι τους έχει απομείνει στη ζωή: ένα κεραμίδι να βάλουν την οικογένειά τους από κάτω και ένα μισθουλάκο ή συνταξούλα απλά για να μην πεθάνουν.

 

Ακούστε λοιπόν ξυλοκόποι του Τόμσεν και του Τράα (αυτού του τύπου με τα πίτουρα στο κεφάλι, που μας συμπεριφέρεται σαν να είμαστε οι ζουλού στη ζούγκλα): αν ανοίξετε τις πόρτες της κόλασης, οι πρώτοι που θα καείτε είσαστε εσείς και η τρόικά σας και οι γίγαντες της πολιτικής μας και της συγκυβέρνησης.

 

Read more: http://www.newsbomb.gr

 

One thought to “Ανοίξτε τις πύλες της κόλασης”

  1. Αυτα να τα πειτε σε εκεινα τα ζωντανα που τρεχουν και ζητανε αυτογραφα απο τους πρωτεργατες της ξεφτιλας ( τον Σημιτη ,το Καραμανλη ,το Σαμαρα και ολο το κακο συναπαντημα που συνεχιζει και κυβερνα ) και οχι στους Τροϊκανους .
    Αυτοι ,αλλωστε ,απαιτουν αυτο που δικαιωματικα πρεπει να παρουν πισω .
    Τα δανεικα που μας εδιναν απο τοτε που συνεστηθει αυτο το χανειο που θελει να λεγεται Ελληνικο Κρατος .
    Το οτι εμεις ,μετα των αξιοτιμων αυτων ηλιθιων που κυβερνησαν τοσες δεκαετιες υπο την ανοχη ημων ,ΤΩΝ ΕΞ’ ΙΣΟΥ ΗΛΙΘΙΩΝ ,δεν εχουμε ιδεα τι τα καναμε τοσα δις ,ποσως τους ενδιαφερει !

    Ας παρουμε παραδειγμα απο τους γειτονες καποια στιγμη κι’ ας κουνησουμε και μεις το χερακι μας .Δεν θα μας πεσει η υποληψη να διεκδικησουμε ,για μια φορα αυτο που ουτε καν περνα απο το λιγοστο μυαλο μας .
    Να διεκδικησουμε πισω την πατριδα μας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *