Γιατρός διορισμένος σε νοσοκομείο της Αττικής διατηρούσε παράνομο ιατρείο

γιατροςΔικογραφία εις βάρος γιατρού, διορισμένου σε Νοσοκομείο της Αττικής, σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για λειτουργία ιατρείου, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια και άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, κλιμάκιο αστυνομικών, διενήργησε έλεγχο σε συγκεκριμένο χώρο σε περιοχή της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ιατρός λειτουργούσε πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, στο οποίο παρείχε ιατρικές υπηρεσίες της ειδικότητάς του, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.

 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ελέγχου επιβεβαιώθηκε η παροχή ιατρικών υπηρεσιών με αντίτιμο χρηματικά ποσά, που κυμαίνονταν από 40 έως 70 ευρώ, χωρίς την έκδοση απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

 

Βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν 55 κάρτες παρακολούθησης κύησης, οι οποίες φέρουν στοιχεία του Νοσοκομείου, στο οποίο είναι διορισμένος ο 50χρονος καθώς και 236 γυναικολογικές εξετάσεις διαφόρων ασθενών.

 

Η έρευνα συνεχίζεται για τη διαπίστωση και άλλων παραβάσεων της ποινικής και διοικητικής νομοθεσίας, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και το Νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται ο γυναικολόγος για την κίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας.

 

* Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr, προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *