Έκανε πίσω ο ΕΟΠΥΥ μπροστά στην κατακραυγή

apergia p.Tο ανάλγητο κράτος θέλει φοβέρα. Πριν από λίγο στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, έφτασε έγγραφο από τον ΕΟΠΥΥ, με το οποίο η κρατική μηχανή κάνει γνωστό πως τα αναλώσιμα που είναι απαραίτητα για την διατροφή της τετραπληγικής Μαρίας Πουλκουρτζή θα δίδονται αρχικά δωρεάν – μέχρι την υπογραφή της υπουργικής απόφασης – από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Πάτρας.

Για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη χρειάστηκε ο πατέρας της άτυχης Μαρίας, Νίκος, να προχωρήσει από νωρίς το πρωί σε απεργία πείνας εξω από την αποκεντρωμένη διοίκηση και ν’ αναρτήσει πλακάτ με το οποίο ζητούσε από την πολιτεία να του δώσει ένεση ευθανασίας για να την χορηγήσει στην κόρη του προκειμένου να μην είναι βάρος στην οικονομία της χώρας.

 

Υπενθυμίζεται πως αρχικά ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), απάντησε αρνητικά, στην απελπισμένη αίτηση του Νίκου Πουλκουρτζή, για την δωρεάν χορήγηση αναλώσιμων υλικών (υπνοσέντονα, χαρτοβάμαβακα, γάζες, γάντια μιας χρήσης και ειδικής κρέμας), που είναι άκρως απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση της κόρης του.

http://www.zougla.gr/ygeia/article/ekane-piso-o-eopi-mprosta-stin-katakravgi

One thought to “Έκανε πίσω ο ΕΟΠΥΥ μπροστά στην κατακραυγή”

  1. Δεν νομιζω να υπαρχει χωρα στο κοσμο που να μπορει να μας συναγωνιστει στη βλακεια !!!

    Ενα ηλιθιο κατασκευασμα που λεγεται Ελληνικο κρατος ,σε καιρους που η χωρα καταστρεφεται ,ψηφιζει αφειδως νομους και καταθετει τροπολογιες με ρυθμους πολυβολου ,χωρις να εχει ιδεα περι τινος προκειται και χωρις να τηρουνται ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
    Γελαει η οικουμενη με νομους τυπου απαγορευσης του καπνισματος ,απελευθερωσης των επαγγελματων (και ,κατ’ επεκταση ,βελτιωσης του ανταγωνισμου) ,αντιρατσιστικες υστεριες ,τροπολογιες του κ@λου και ολα αυτα που προσπαθουν να αρθρωσουν γνωμη σε μια κοινωνια που δεν ξερει που παν’ τα τεσσερα !
    Ειναι τοσο “αγανακτισμενοι” ολοι αυτοι οι βολεμενοι συμπολιτες μας που την προηγουμενη Κυριακη δεκαδες ( 5 – 6 ! ) κοσμου “πλημμυρισαν” την πλ .Συνταγματος για να διαμαρτυρηθουν για την οικονομικη εξαθλιωση που υφιστανται …
    Ποιος να μας πιστεψει ,μπορειτε να μου πειτε !;!;!
    Που ειναι ολοι αυτοι οι ανεργοι νεοι ,οι πεινασμενοι συνταξιουχοι και το 1 εκατομμυριο των ανεργων που διαβαζουμε και ακουμε καθημερινα στα Μ.Μ.Ε ;;;
    Την πατησανε και οι μικροπωλητες ,προχθες ,με τα λουκανικα και τα σουβλακια ,τα μαλλια της γριας και τα ποπ κορν ! Ηταν περισσοτεροι απο τους διαδηλωτες !!!
    Γιατι ,αμα διαδηλωνει ο Ελληνας πρεπει ,βρε αδερφε ,να εχει και κατι να τσιμπησει .Μην του πεσει ο ζαχαρος και εχουμε αλλα …

    Γι’ αυτο και ο καθενας αναγκαζεται ,οταν θελει να πετυχει κατι ,να λειτουργει ατομικα ,κοιταζει να κανει τη δουλιτσα του και γραφει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ στα παλαιοτερα των υποδηματων του .Αυτη ειναι και η αιτια που τα μαζικα κινηματα στη χωρα εμφανιζονται μονο οταν υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εξαθλιωση !
    Απο τα μεχρι τωρα δειγματα φαινεται πως ο ΓΑΠ ειχε δικιο !
    ” Λεφτα υπαρχουν ” ειχε πει …
    Μπορει κανεις να πει το αντιθετο ;;;Υπαρχει ,πραγματικα προβλημα στη χωρα ;;;Που ειναι ολοι αυτοι που κλαιγονται οτι δεν εχουν να φανε ,δεν εχουν ουτε τα βασικα για τα παιδια τους ,δεν εχουν να πληρωσουν χαρατσια ,ΔΕΗ ,ΟΤΕ κ.ο.κ !;!:!
    Παρα ξερουν να κλαιγονται μονο στα ιατρεια μας και δεν θελουν να πληρωσουν ουτε αυτο το εξευτελιστικο δεκαρικο για την συνταγη τους !!!!!!!!!!!!!!

    Χωρις να θελω να υποβαθμισω την κινηση του πατερα της μικρης Μαριας ,αυτα δεν επρεπε να επιτρεπονται σε μια χωρα που υποστηριζει (μονο αυτη ,ομως) οτι ανηκει στις πολιτισμενες !
    Δεν ειναι δυνατον μετα απο τεσσερα χρονια “κρισης” και στην ουσια ,ξεμπροστιασματος ολης αυτης της βλακειας που κουβαλαμε τοσες δεκαετιες ,να συνεχιζουμε σαν να μην συμβαινει τιποτα !;!;!;!
    Να μην εννοουμε να βαλουμε μυαλο ,να μαθουμε απο τα λαθη μας και ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ επιτελους ,ωστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να απαιτησουμε να υπαρξουν πραγματικες αλλαγες σ’ αυτο το χανειο !!!
    Και να περιμενουμε απο το διπλανο μας να βγαλει αυτος το φιδι απο την τρυπα ;;;

    Οσο αυτο το ηλιθιο κρατος ( και το κρατος αποτελειται απο αναλογου συστασεως πολιτες – μην ξεχνιομαστε )συνεχιζει να δεχεται απο τους πολιτες του να φτανουν σε σημειο να εξευτελιζονται για να απολαυσουν τα αυτονοητα ,μην περιμενετε να υπαρξει αλλαγη στη ροτα που μας παει ,κατευθειαν στον αφανισμο !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *