Πακιστανός: “Ετσι τους σκότωσα για 120 ευρώ” – Λαϊκή οργή κατά των φονιάδων

LafyraPakistanouL«Εδώ και τώρα θανατική ποινή» φώναζαν για τον 23χρονο Πακιστανό που έκοψε τους λαιμούς και συνέτριψε τα κεφάλια του 56χρονου μαιευτήρα και της 54χρονης συζύγου του στο Αλιβέρι οι οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας.

«Θάνατος, θάνατος» φώναζαν καθώς περνούσε από μπροστά τους συνοδεία αστυνομικής φρουράς ο νεαρός δολοφόνος οι κάτοικοι της περιοχής που δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους τόσο για τον Πακιστανό όσο και για τους έξι συνεργούς του.

PakistanosFobiawLathroL Εν τω μεταξύ ο νεαρός Πακιστανός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και έτσι θα περάσει την Τρίτη και πάλι την πόρτα του ανακριτικού γραφείου.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός σκόπευε να φύγει από τη χώρα με προορισμό την πατρίδα του, το Πακιστάν, καθώς είχε ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

«Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι σκούα στο λαιμό του γιατρού την ώρα που κοιμόταν. Επειδή ζούσε ακόμα, έφταξα μια θηλιά και τον έσφιξα γύρω από το λαιμό του μέχρι που πέθανε…» είναι μερικά από τα λόγια που ψέλλισε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός με απόλυτη κυνικότητα που σόκαρε ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

 

«Μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που συμφωνήσαμε» είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα στο οποίο προέβη, λέγοντας ότι κίνητρό του ήταν η ληστεία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πακιστανός έδειχνε να αδιαφορεί πλήρως γι’ αυτό που έχει συμβεί, αντιμετωπίζοντάς το με απόλυτη κινητικότητα. Τα λεφτά του ζευγαριού σκόπευε να τα πάρει μαζί του στο Πακιστάν. Αλλά το ζευγάρι είχε μόνο 120 ευρώ και πήρε τις πιστωτικές τους κάρτες, χωρίς να καταφέρει να τραβήξει λεφτά από τους λογαριασμούς.

 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη έξι ομοεθνείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθαλψη του 23χρονου σε σπίτι στη Νέα Λάμψακο.

 

Οι υπόλοιποι Πακιστανοί τον μετέφεραν στο σπίτι γνωρίζοντας ότι θα σκοτώσει το ζευγάρι και εν συνεχεία τον έκρυψαν.

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *