Ενημέρωση για την λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου του Δήμου Τρίπολης

κοιν.ιατρ. τριπΤο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Τρίπολης στεγάζεται στο πρώτο όροφο του  Δημαρχείου και απευθύνεται σε ανασφάλιστους πολίτες και σε άνεργους που δεν έχουν καμία ασφαλιστική κάλυψη.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά με ραντεβού και οι δικαιούχοι του προγράμματος, μετά την κατάθεση συγκεκριμένων δικαιολογητικών, έχουν λάβει τις κάρτες υγείας από την υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Τρίπολης

Η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου στηρίζεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και παρέχουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά 17 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, 2 φυσιοθεραπευτές και 4 ακόμα ιατροί στα ιδιωτικά τους ιατρεία καθώς  απαιτείται ειδικός ιατρικός εξοπλισμός για την  ιατρική εξέταση. Ιδιαιτέρα σημαντική είναι και η συμμετοχή  των  εθελοντών του παραρτήματος Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Παρακαλούνται όσοι συμπολίτες μας θέλουν επίσης  να ενημερωθούν για  τα  δικαιολογητικά τα οποία  απαιτούνται για το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου μας  να απευθυνθούν στο τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Τρίπολης .
ωρες λειτουργιας

Τηλ επικοινωνίας 2713- 600418 ( Υπεύθυνη κ, Ντίνα Τσιώση)
http://www.arcadiaportal.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *