Ιατρικός Σύλλογος Εβρου. Επιστολή προς Τ.Σ.Α.Υ. για τις κατασκηνώσεις

Ιατρικός-Σύλλογος-ΈβρουΠρος 1. τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Τ.Σ.Α.Υ. κ.Βασιάδη Α. 2. τον Πρόεδρο του Ε.Τ.Α.Α. κ. Αντώνη Σελλιανάκη

Κύριε Πρόεδρε, οδυνηρή έκπληξη, οργή και αγανάκτηση μας προκάλεσε η ανάγνωση της ανακοίνωσης του ΕΤΑΑ / ΤΣΑΥ για τα εισοδηματικά κριτήρια τα οποία μπαίνουν για τη συμμετοχή παιδιών υγειονομικών στις κατασκηνώσεις.

Μετά το αυθαίρετο κούρεμα των αποθεματικών του Ταμείου μας, και την ένταξη στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις της πολιτείας, έρχεστε να θεσπίσετε για πρώτη φορά στα χρονικά, εισοδηματικά κριτήρια για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις. Επιπλέον, όχι μόνο βάζετε τέτοια κριτήρια, αλλά και τα όρια που τίθενται (εισοδήματα έως 20.000€) είναι τέτοια που απορεί κανείς σε ποιους υγειονομικούς απευθύνονται.

Μήπως απευθύνονται μόνο στους υπαλλήλους του ΤΣΑΥ;

Επίσης το πλαφόν της συμμετοχής 1800 παιδιών τίθεται για πρώτη φορά.

Ζητούμε άμεσα την αλλαγή της απόφασης και την κατάργηση τόσο του ορίου παιδιών (1800) όσο και του εισοδηματικού ορίου.

Τελικά για ποια ανταποδοτικότητα των εισφορών μας μπορούμε να μιλάμε όταν η μεν σύνταξή μας συνεχώς περικόπτεται, αλλά και πολλές παροχές όπως φαίνεται καταργούνται.

Περιμένουμε την απάντησή σας με την απολύτως απαραίτητη διόρθωση αυτής της απαράδεκτης απόφασης. Ειδάλλως δώστε μας πίσω τα «κουρεμένα»!

Με τιμή Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                 ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Κοινοποίηση ΠΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *