Δωρεάν εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος στην Τρίπολη!

melanwmaΔωρεάν εξετάσεις με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος, προσφέρει η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), με αφορμή την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος. Η δράση αυτή έχει ξεκινήσει από χθες Δευτέρα (27/5/13) και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή (31/5/13).

Οι δερματολόγοι της ΕΔΑΕ σε όλη τη χώρα δέχονται στα ιατρεία τους και σε νοσοκομειακά ιδρύματα το κοινό και θα διενεργούν δωρεάν εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος.

Με αφορμή ερώτημα που μάς τέθηκε από αναγνώστη, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Ιατρικό σύλλογο Αρκαδίας από τον οποίο ενημερωθήκαμε ότι στην Τρίπολη συμμετέχουν δύο δερματολόγοι σε αυτή τη δράση και είναι οι εξής:

-Μέγγου Μαρία (Δημητρακοπούλου 7, τηλέφωνο 2710 243000) και

 

-Χλέπας Κωνσταντίνος (Δαρειώτου 15, τηλέφωνο 2710 234441).

Για να εξεταστείτε, σε αυτούς τους γιατρούς, δωρεάν, μέχρι την Παρασκευή, θα πρέπει πρώτα να κλείσετε τηλεφωνικό ραντεβού μαζί τους.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Μέγγου έχει ήδη «γεμάτο» πρόγραμμα από προγραμματισμένα ραντεβού, αλλά μπορείτε να τηλεφωνήσετε και να μπείτε σε λίστα αναμονής και σε περίπτωση που ακυρωθεί κάποιο ραντεβού, να σάς καλέσει για να εξυπηρετηθείτε.

Σε περίπτωση που κάποιος άλλος δερματολόγος – αφροδισιολόγος της περιοχής μας τελικά συμμετέχει σε αυτή τη δράση, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο Info@kalimera-arkadia.gr για να τον συμπεριλάβουμε στη σχετική λίστα.

http://www.kalimera-arkadia.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *