Ερρίκος Ντυνάν: Οι τσάντες Louis Vuitton, τα κοσμήματα Cartier και ένα νοσοκομείο υπό κατάρρευση!

τσαντεςΜπορεί πλέον η κατάσταση, τα οικονομικά αλλά και οι σκανδαλώδεις συμπεριφορές στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν να προβάλλονται δεόντως τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της έρευνας της εισαγγελίας, το iatropedia.gr καιρό τώρα είχε αποκαλύψει το βίος και την πολιτεία των εμπλεκομένων.

Άλλωστε δεν ήταν λίγα τα …περίεργα που συνέβαιναν στο νοσοκομείο με συνέπεια τα οικονομικά του να καταρρεύσουν πλήρως και σήμερα να μην υπάρχουν χρήματα ούτε για τους μισθούς των εργαζομένων.

Το iatropedia.gr αποκάλυπτε στις 6.1.2012:

«Σε σοβαρές καταγγελίες για τον βίο και την …πολιτεία των επικεφαλής του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν προχωρούν οι 1200 εργαζόμενοι που συνεχίζουν την κατάληψή τους στο νοσοκομείο καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες.

Πως μπορούν άραγε να χαθούν πολύτιμα κονδύλια επί σειρά ετών από ένα νοσοκομείο με αποτέλεσμα αυτό κάποια στιγμή να βρίσκεται στο χείλος του οικονομικού γκρεμού;

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους αλλά και τον καθηγητή Λ.Λιαρόπουλο, όταν οι διοικήσεις του είναι σπάταλες και προβαίνουν σε δώρα χλιδής και μοίρασμα των πόρων σε αποτελεσματικά σχέδια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι εργαζόμενοι: «Θυμίζουμε ότι το Ερρίκος Ντυνάν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές

και σήμερα απαξιώνεται εξαιτίας μιας διοίκησης που έκανε τα λεφτά του

Νοσοκομείου αποτυχημένα σχέδια, δώρα στις συμβούλους και …….τσάντες Louis Vuitton και κοσμήματα Cartier, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στο αμφιθέατρο του Καθηγητή κου Λιαρόπουλου».

Πρόκειται ενδεχομένως για ένα δείγμα της τακτικής που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια στη διοίκηση του νοσοκομείου με συνέπεια σήμερα να μην μπορούν να καταβληθούν ούτε τα δεδουλευμένα.

Πάντως οι εργαζόμενοι τονίζουν: «Οι εργαζόμενοι είναι εδώ και θα κρατήσουν το Νοσοκομείο ανοιχτό ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα και τις προσωπικές προβολές.

Ζητήσαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας».

πηγή iatropedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *